29 / 04 / 2024

Polycor Temmer Mermer'e talip oldu!

Polycor Temmer Mermer'e talip oldu!

Ocak sayısını 2015 'e kadar 10 'a çıkarmayı hedefleyen Temmer Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Çetinkaya, 40 ülkeye yaptıkları ihracatla uluslararası yatırımcıların dikkatini çektiğini söyledi.




Bilecik, Eskişehir, Afyonkarahisar, Denizli ve Antalya'da beş mermer ocağı işleten ve 42 bin metrekarelik fabrika alanıyla dünyanın 3'üncü büyük mermer entegre tesisi olan Temmer Mermer'e, Kanadalı dev Polycor talip oldu. Ocak sayısını 2015'e kadar 10'a çıkarmayı hedefleyen Temmer Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Çetinkaya, 40 ülkeye yaptıkları ihracatla uluslararası yatırımcıların dikkatini çektiğini söyledi. Kanadalı mermer devi Polycor'un, ilk etapta ABD'de açtıkları acentaya ortak olmak istediğini belirten Rüstem Çekintaya, "Firmanın yöneticisi Patrick Perus, ABD'deki acentaya gelerek bilgi aldı. Ortak olmak istediklerini ve Temmer'e de talip olduklarını söyledi" diye konuştu. 


UZAK DEĞİLİZ 

Hedeflerinin Temmer'in ihracat yaptığı ülke sayısını ve istihdamı artırmak olduğunu vurgulayan Çetinkaya, Polycor'un talebine henüz yanıt vermediklerini ancak satış seçeneğinin de çok uzaklarında olmadığını söyledi. Geçen yıl yeni yatırımlara imza attıklarını söyleyen Çetinkaya, "Denizli ve Antalya'da yaklaşık 3 milyon TL yatırımla 2 yeni ocak açtık" dedi. 



Sabah



Geri Dön