11 / 05 / 2024

Pons İnşaat Elektrik Organizasyon Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!


Pons İnşaat Elektrik Organizasyon Otomotiv Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ziya Kaya tarafından kuruldu.



Pons İnşaat Elektrik Organizasyon Otomotiv Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ziya Kaya tarafından kuruldu.

Pons İnşaat Elektrik Organizasyon Otomotiv Limited Şirketi konusu:
İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) İnşaat malzemesinin bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar (inşaat demiri ve kerestesi hariç) Dekoratif malzemenin, bezemelerin ve süslerin montajı ile inşaatlardaki bys. diğer bütünleyici ve tamamlayıcı işler (radyatörleri kaplayan ızgaraların montajı ile akustik panel, karo veya diğer malzemeleri içeren akustik işler dahil) Bina ve bina dışı yapıların (ulaşım için aydınlatma ve sinyalizasyon sistemleri hariç) elektrik tesisatı, kablolu televizyon ve bilgisayar ağı tesisatı ile konut tipi antenler (uydu antenleri dahil), elektrikli güneş enerjisi kollektörleri, elektrik sayaçları, yangın ve hırsızlık alarm sistemleri vb. kurulumu Hırdavat (nalburiye) malzemesi ve el aletleri toptan ticareti (çivi, raptiye, vida, adi metalden kilit, menteşe, bağlantı parçası, çekiç, testere, pense, tornavida, takım tezgahı uçları, çengel, halka, perçin, vb.) Kara yolu ile şehirler arası yük taşımacılığı (gıda, sıvı, kuru yük, vb.) (gaz ve petrol ürünleri hariç) Gösteri, kongre, konferans, ticari fuar vb. etkinliklerin organizasyonu faaliyetleri
 


Geri Dön