27 / 04 / 2024

Porland'dan anneler gününe özel indirim!

Porland'dan anneler gününe özel indirim!

Porland anneler gününe özel olarak 10-11-12-13-14 Mayıs tarihlerinde geçerli olacak tüm ürünlerde net yüzde 40 indirim avantajı sunuyor.




Porland’ın birbirinden şık, göz alıcı ve eğlenceli koleksiyonları en kıymetli varlıklarımız Annelerimiz için indirim heyecanı yaşıyor. Sınırsız hediye seçeneği ile her zevke hitap eden ürün çeşidinden biri Annenizin stilini yansıtacak.


10-11-12-13-14 Mayıs tarihlerinde geçerli olacak tüm ürünlerde net % 40 indirim avantajı ile keyifli bir alışveriş fırsatı sunan Porland, indirimli ürünleri ile birbirinden şık ve eğlenceli sofralar hazırlamak için sizleri mağazalarında bekliyor. Türkiye’nin her yerinde yaygın satış ağına sahip olan Porland;  Ankara  Atlantis AVM, Ankara Gülveren, Forum Ankara AVM, Ankara Natavega AVM, Antalya Aspendos Bulvarı, Aydın Kuşadası AVM, Bilecik Fabrika Satış Mağazası, Bursa Kent Meydanı AVM, Forum Diyarbakır AVM, Eskişehir, Gaziantep PrimeMall AVM, İstanbul Ataköy Plus AVM, İstanbul Beylikdüzü Perla Vista AVM, İstanbul Şişli Cevahir AVM, İstanbul Kozyatağı, İstanbul Selamiçeşme, İstanbul Vialand AVM,  İzmir Forum Bornova AVM,  İzmir  Pınarbaşı, Kayseri BYZ Garage AVM, Forum Kayseri AVM,  Kocaeli Gebze, Muğla Bodrum Oasis AVM, Samsun Lovelet AVM’de yer alan mağazalarında müşterileri ile buluşuyor.


Porland mağazalarında; günlük kullanım ve özel davet sofralarının yanı sıra her türlü ikramınız için çeşit çeşit porselen takımları, cam ve çelik ürünleri, mutfak araç gereçleri ile tekstil ürünleri, banyo takımları, ev ve ofis aksesuarları, her zevke uygun hediye seçenekleri ile kaliteyi ayağınıza getiriyor.


Porland, ürün çeşitliliğinin yanı sıra uygun ödeme koşulları, avantajlı alışveriş fırsatları, satış ve satış sonrası servis anlayışı, güler yüzlü personeli ve keyifli ortamı ile Türkiye'de yirmi farklı noktada zincir mağazaları ve pek çok satış noktası ile vazgeçilmez bir alışveriş deneyimi vaad ediyor.




Geri Dön