30 / 04 / 2024

Porsche Design'ın Avrupa'daki 4. büyük mağazası Maçka'da açıldı!

Porsche Design'ın Avrupa'daki 4. büyük mağazası Maçka'da açıldı!

Doğuş Grubu, en son geçen yıl eylül ayında Porsche Design'ı Türkiye'ye getirmişti. Porsche Design için Ortadoğu'nun en büyük, Avrupa'nın ise dördüncü büyük mağazasını Maçka'da açtı



Doğuş Grubu, finans, otomotiv, inşaat, medya yatırımlarıyla biliniyor. Grubun patronu Ferit Şahenk bugünlerde yiyecek içecek sektöründeki yatırımlarıyla gündeme geliyor. Nusr’et’e ortak olarak bu alandaki ilk iddiasını ortaya koyan Şahenk en son İKSV içindeki X Restaurant ile Masa Restaurant’ı aldı.


Biz bu kez Şahenk’in bu alandaki yeni bir girişiminden bahsetmeyeceğiz. Grubun uzun yıllardır ünlü hazır giyim ve aksesuar markalarında da temsilcilikleri var. Armani, Gucci, Hublot, Loro Piana gibi premium markaların temsilci olan Grup, en son geçen yıl eylül ayında Porsche Design’ı Türkiye’ye getirdi.


Porsche Design için Ortadoğu'nun en büyük, Avrupa'nın ise dördüncü büyük mağazasını Maçka'da açtı. Bu mağazada lüks hazır giyimden parfümlere, valiz koleksiyonundan kalem, pipo gibi hediyelik eşyalara ve İsviçre’de ürettirilen özel saatlere kadar birçok ürün satılıyor.


Duyduğumuza göre, Doğuş Maçka’daki ilk mağazasının performansından çok memnun kalmış ve ikinci mağazayı açmak için yer arayışlarına başlamış.


Porsche Desing’ın ikinci mağazası Anadolu yakasında açılacakmış. Bu yılın son çeyreğinde muhtemelen Anadolu yakasında yeni mağazayı göreceğiz. Yeni mağazanın Bağdat Caddesi’nde olacağı konuşuluyor.

Para Dergisi 


Geri Dön