30 / 04 / 2024

Port Life Tuzla'da ilk etap teslimleri Haziran 2016'da!

Port Life Tuzla'da ilk etap teslimleri Haziran 2016'da!

Özdemir Grup tarafından yükselen Port Life Tuzla projesinde daireler 329 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje toplam 184 daireden oluşuyor.



3 bloktan oluşan 5 katlı bloklar şeklinde tasarlanan projede Tuzla Marina'nın yanında hayata geçiriliyor. Projede daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daireler şeklinde dizayn edildi.


Toplam 184 konuttan meydana gelen projede ilk etap teslimlerinin 2016 yılının Haziran ayında tamamının ise Aralık'ta gerçekleşmesi planlanıyor. Port Life Tuzla'da kişiye özel faizsiz ödeme planı yapılabiliyor.


Port Life Tuzla'da daire fiyatları, daire alanları ve konumlarına göre farklılık gösteriyor. Projede 2+1 daireler 329 bin TL, 3+1 daireler 403 bin TL, dubleks daireler 503 bin TL'den başalyan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Sabiha Gökçen Havalimanı’na sadece 7 dakika mesafede yer alan projede Pendik arabalı vapur ve deniz otobüsü; deniz yolu ile Bursa, Yalova ve Balıkesir’e gitmenin de en hızlı ve kolay ulaşım alternatifi sunuyor.


Yatırımcılara özel 1 yıl kira garantisi veren Port Life Tuzla projesi sahil yolu ve E5 ‘e çok yakın bir konumda. Projenin TEM bağlantısı ve  Marmaray  sayesinde şehir merkezine kolay ulaşım imkanı bulunuyor. 


Özdemir Grup imzası taşıyan Port Life Tuzla projesinin sosyal kullanım alanları arasında fitness salonu, eğlenceli parkı, geniş bahçe, mağazalar ve havuz yer alıyor.


Port Life Tuzla ödeme koşulları:

- Ödeme koşulları kapsamında projede peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor.  - Projeye özel banka koşulları ile 240 aya varan vade imkanı sunuluyor.

- 0 faiz seçeneği ile yüzde 50 nakit , yüzde 50 teslimata kadar taksit imkanı alıcıları bekliyor.


Evliya Çelebi Mah. Çelebi Sok. No:17 Tuzla/İSTANBUL


444 56 90


Port Life Tuzla hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Geri Dön