04 / 05 / 2024

Pramerica, Terracity'i mayıs sonunda açacak!

Pramerica, Terracity'i mayıs sonunda açacak!

Antalya'da Eria Partners Gayrimenkul Yatırım A.Ş. ve dünyanın güçlü gayrimenkul yatırım şirketi Pramerica Gayrimenkul Yatırım Şirketi ortaklığıyla inşa edilen Terracity Alışveriş Merkezi, mayıs ayının sonunda hizmete açılacak  



Terracity Alışveriş Merkezi Müdürü Barış Sezen'in verdiği bilgiye göre kiralama yönetimini Ece Türkiye'nin üstlendiği ve toplam yatırım maliyeti 150 milyon euro'yu bulan tesis Antalya'nın ilk açık terasa sahip AVM'si olacak. Sezen, özel peyzajlı açık terasında bulunan 4 adet restoranı, çatısında bulunan süs hasırlan ve modern dış cephesi ile farklı bir miman yapıya sahip olacak olan alışveriş merkezinde yaklaşık olarak 1400 ila 1500 kişinin istihdam edileceğini söyledi.

Antalya'nın en büyüğü olacak

Sezen, Terracity'nin tanıtım çahşmalan kapsamında bir turizm kenti olan Antalya'yı en çok ziyaret eden turistlerin başında gelen Ruslara yönelik hazırlandığını söyledi. Özellikle bu kesimin kullandığı havayolu ve otellerin dergilerine, büyük tur operatörlerinin turizm broşürlerine, 1. ve 2. Dış Hatlar Terminalleri'ne, otobüs firmalarının dergilerine yönelik çahşmalan bulunduğunu kaydeden Sezen, bu platformlarda Rusça, Arapça, ingilizce ve Almanca olarak Antalya'nın en büyük Alışveriş Merkezi olduklarını ve birçok marka barındırdıklarını belirteceklerini kaydetti.

Yeni markalar olacak

5 kata yayılan, 50 bin metrekarelik toplam kiralanabilir alana sahip olan 150 mağaza Terracity'nin hizmete girdiğinde 30 restoran ve kaf eden oluşan 800 kişilik yeme içme alanı, hem çocuklara hem de gençlere ev sahipliği yapacak eğlence alanı, 1400 araçlık kapalı otoparkı ve açık terası ile Antalya'nın en büyük alışveriş merkezi olacağı belirtiliyor. Aynca Terracity sayesinde Antalyalılar daha önce şehirde şubesi bulunmayan Midpoint, Massimo Dutty, Max Mara Weekend, GAP, Lumberjack, Apple Store, Trussardi, Burberry, Bilsar Fred Perry, Stradivarious, Cal-zedonia, Douglas gibi markalarla da tanışacak.

Milliyet
 


Geri Dön