28 / 04 / 2024

Premier Kampüs 2. etabı da satışa çıkarıldı!

Premier Kampüs 2. etabı da satışa çıkarıldı!

Türkiye'nin ilk kampüs ofis projesi Premier Kampüs Ofıs'te 2. Etap satışa çıkarıldı. Fer Yapı'nın Kâğıthane'de hayata geçirdiği projede taksitler ise ofisin satın alındığı günkü kurdan tamamlanıyor.



 Projenin 2. etabı için 36 ay sabit kur avantajı sunuluyor. Premier Kampüs Ofis, Kampüs Ofısleri'nin fiyatları 113 bin dolardan başlıyor. Ayrıca peşin alımda yüzde 12 indirim fırsatı veriliyor. Premier Kampüs Ofis, birleştirilebilir modüller sayesinde ister 40 metrekare ile 300 metrekare arasında küçük ofisler; 300 metrekareden başlayarak 800 ila bin metrekareye varan orta boy ofislerden oluşuyor. Hatta modüler mimarisi sayesinde 20 uuı ıııeıreKareye varaıı uuyuA boy ofisler de sağlayabiliyor. 


Aralık 2015'te teslim edlecek projede; cep sineması ve seminer odaları, parti odası ve hobi odaları, toplantı odaları, her yerde wi-fı, sekreterya temizlik hizmeti, IT hizmeti teknik servisi, fıtness, squash, pilates, basketbol, dinlenme ve performans havuzları, SPA, sauna, sağlık odası, buhar odası gibi olanaklar sunuyor. 


Posta


Geri Dön