30 / 04 / 2024

Prımepaths Grup Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!


Prımepaths Grup Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile A.Quadrı Awere tarafından kuruldu.



Prımepaths Grup Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile A.Quadrı Awere tarafından kuruldu.

Prımepaths Grup Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konuları aşağıdaki gibidir; 1) Dijital pazarlama, elektronik ticaret, uluslararası ticaret, piyasa araştırması ve analizi, dış ticaret, ithalat ve ihracat, dijital reklamlar, şirket kuruluşu, iş yönetimi ve gayrimenkul konularında danışmanlık ve rehberlik hizmetleri vermek. 2) Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Gayrimenkul alımı, satımı, kiralanması konularında danışmanlık yapmak , komisyon karşılığında aracılık hizmetleri vermek. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 3) Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu yapmak. 4) Yurt içinde ve yurt dışında paket, zarf ve kargo taşımacılığı yapmak. Araçlı araçsız kurye hizmetleri vermek. 5) Her türlü tekstil ürünleri, bay ve bayan giyim ürünleri, her türlü kırtasiye malzemesi, ofislerde kullanılan sarf malzemeler, elektronik ofis ve ev aletleri, otomotiv aksam ve parçaları, her türlü züccaciye ürünleri, her türlü kozmetik ürünler, temizlik maddeleri ve malzemeleri, kişisel bakım ürünleri, petro-kimya ürünleri, her türlü elektrikli ve elektronik ev aletleri, elektrikli ofis aletleri, beyaz eşyalar, ev ve ofis mobilyaları, sanayi makineleri, sanayi elektrik malzemeleri ve teçhizatlarını toptan ve perakende olarak almak, satmak, ithalat ve ihracatını yapmak. 6) Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. Oto galerileri açmak, işletmek veya işlettirmek. 7) Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri vermek. Yukarıda gösterilen konulardan başka ilerde şirket için faydalı ve lüzumlu görülecek başka işlere girişilmek istendiği takdirde genel kurul karar aldıktan sonra şirket bu işleri de yapabilecektir. Ana sözleşme değişikliğinde olan işbu karar tescil ve ilan ettirilerek uygulanacaktır.
 


Geri Dön