10 / 05 / 2024

Prof. Dr. Naci Görür'den çarpıcı İstanbul depremi açıklaması! Tek tek açıkladı: İstanbul depremi şimdi gelirse...

Prof. Dr. Naci Görür'den çarpıcı İstanbul depremi açıklaması! Tek tek açıkladı: İstanbul depremi şimdi gelirse...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, beklenen İstanbul depremi ile ilgili son dakika çarpıcı açıklamalarda bulundu. Naci Görür, beka sorununun altını çizdi. İşte Görür'ün söz konusu açıklamaları...



Bugün gündemlerinde İstanbul depremi olduğunu dile getiren Prof. Dr. Naci Görür, "Şimdi bu İstanbul depreminin ne zaman olacağını bilmiyoruz ama uzun zamandan beri aynen Maraş’ı söylediğimiz gibi İstanbul depremi de söyleniyor" diye konuştu. 

Daha Maraş depremlerinin zararlarını azaltılmamışken, şu an İstanbul depreminin olması halinde beka sorununun başlayacağını vurguladı ve açıklamasında "Maraş depremi ile İstanbul depremi bir şekilde çakışırsa daha Maraş depremlerini büyük ölçüde biz bir şekilde halletmeden çakışırsa beka sorunu başlar. Bugün bile Maraş’ta o yörede olan depremler o bölgedeki ekonomiyi bitirmişti" ifadelerine yer verdi. 

Prof. Dr. Naci Görür den çarpıcı İstanbul depremi açıklaması! Tek tek açıkladı: İstanbul depremi şimdi gelirse...

Naci Görür, bunun üzerine İstanbul depremi gelirse Türkiye’nin yüzde 60’ından fazlasını neredeyse üreten bir bölgede ekonominin çökmesinden bahsedileceğine değindi. 

"Yani gayrisafi milli hasılanın bile yüzde 60’ından fazlasının elde olduğu bir yer. Bu deprem olduğu zaman yakınlarda, bugün yarın şart değil, daha bu Maraş depreminin bile tetiklediği ekonomik krizler olacak" diye konuşan Naci Görür, İstanbul’un yüzde 60’ı bu şekilde ekonomiyi, ülkenin can damarlarını elinde tuttuğunun altını çizdi. 

2023 yeni asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücrete yüzde kaç ara zam yapılacak? Rakamlar peş peşe hesaplandı! 

A101'de 2 kg yoğurt 39 TL'ye 400 gr tost peyniri 55 TL'ye düştü! Sepet dolduracak çılgın indirimler!

Altın sahalara geri döndü! Öyle bir yükseldi ki görenlerin aklı gitti! Elinde 1 gram bile altını olan acil baksın!


Geri Dön