30 / 04 / 2024

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika İstanbul açıklaması! Nedenleriyle peş peşe duyurdu! Sakıncalı... 

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika İstanbul açıklaması! Nedenleriyle peş peşe duyurdu! Sakıncalı... 

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "İstanbul'da artık imara müsaade etmemek lazım" diyerek, dönüşüm ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 



Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, megakentin dönüşümü için açıklanan proje kapsamında, KİPTAŞ da olduğu gibi, dönüşüm için vatandaşların da başvurabileceğini dile getirdi. 

Açıklamasında "Ayrıca binanın dönüşüm masrafının yarısını da devlet veriyor" diyen Prof. Dr. Naci Görür, tüm bunların olumlu gelişmeler olduğuna dikkat çekerek, hız verilmesi gerektiğini de belirtti. 

Prof. Dr. Naci Görür den son dakika İstanbul açıklaması! Nedenleriyle peş peşe duyurdu! Sakıncalı... 

Prof. Dr. Naci Görür, "Yalnız, TOKİ Başkanının konuşmasında rezerv alanında inşaatların yapılacağından ve yapılmakta olduğundan bahsetti" diyerek bunun sakıncalı olduğuna dikkat çekti. 

Bunun, deprem bekleyen şehirde, nüfus ve bina yoğunluğunu artıracağına vurgu yapan Naci Görür, "İstanbul'da artık imara müsaade etmemek lazım" şeklinde konuştu. 

Prof. Dr. Naci Görür den son dakika İstanbul açıklaması! Nedenleriyle peş peşe duyurdu! Sakıncalı... 

Naci Görür, konu ile ilgili açıklamasını, deprem dirençli konutlar için açıklanan bu çalışmanın, öncelikle İstanbul'da beklenen depremde çok ağır hasar alacak/çökecek 97 bin bina için yapılması gerektiğini vurgulayarak tamamladı. 

Görür, sık sık beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili açıklamalarda bulunuyor. Prof. Dr. Görür, en son gerçekleştirdiği bir açıklamasında, Marmara depreminde ekonominin çarklarının duracağına, Türkiye'nin siyasi bağımsızlığının kalmayacağına vurgu yaparak, depremin durdurulamayacağını aktardı. 

Görür, bu durumda bir şey yapılması gerektiğinin altını çizerek, bunun deprem dirençli yerleşim alanlarının hazırlanması olduğuna dikkat çekmişti. 

İstanbullulara müjde üstüne müjde! Dönüşümde maliyetin yarısını devlet karşılayacak: Kira yardımı da 5 bin 250 TL oldu!

Aile Bakanlığından SED yardımı alan hemen baksın! SED ödemesi kaç lira oldu Nisan 2023? Bu ay kim kaç TL alacak? 

Altın tam şaha kalktı derken beklenmeyen düşüş! 22 Nisan altın fiyatları ne kadar oldu? Canlı altın fiyatları 

 


Geri Dön