29 / 04 / 2024

Profilo BMS621V1 Bulaşık Makinesi ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Profilo BMS621V1 Bulaşık Makinesi ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Profilo bulaşık makinesi, Akıllı Deterjan Dozaj Sistemi ve Hijyen Ekstra fonksiyonu ile 13 kişilik bulaşığın yıkanmasını sağlar. Peki cihazın diğer özellikleri neler? 



Profilo bulaşık makinesi sahip olduğu teknoloji sayesinde etkili ve hızlı bir şekilde bulaşık yıkama işlemini gerçekleştirir. Cihaz hem enerji tasarrufu hem de yüksek temizlik performansı sağlar. Bulaşık makinesinde dört otomatik yıkama programı vardır. 

 Profilo BMS621V1 Bulaşık Makinesi ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

E enerji sınıfına sahip bulaşık makinesi 13 kişilik bulaşık yıkama kapasitesiyle tek seferde daha fazla bulaşık yıkanmasını sağlar. 3 Kademeli Asansörlü Üst Sepet ile tencere tavaları elde yıkama son buluyor. Ayarlanabilir sepet sayesinde esneklik ve yıkama kolaylığı sağlanır. 

Üst sepet, kenarlarında bulunan mandallar yardımıyla bulaşık makinesi dolu olsa bile aşağı yukarı hareket ettirilebilir. Geniş alan açılan bulaşık makinesinin alt sepetinde büyük tabak ve tencereler, üst sepete ise uzun bardaklar yerleştirilebilir. Deterjanı algılayan sistem; Akıllı Deterjan Dozaj Sistemi bulaşık yıkanırken enerji israfının önüne geçer.

Tablet şekilde olan deterjan özel tasarlanmış sepet bölmesine otomatik olarak düşer. Böylece etkili ve verimli bir yıkama gerçekleşmiş olur. Ayarlanabilen üst sepet özelliği sayesinde üst sepeti rahatlıkla yerinden oynatabilirve istediğiniz seviyede boyutunu ayarlayabilirsiniz. Esnek kullanım kolaylığı sayesinde tencere ve tavalar rahatlıkla yerleştirilir. 

Peki Profilo bulaşık makinesinin diğer teknik özellikleri neler? Cihaz ne kadara satılıyor? 


Geri Dön