02 / 05 / 2024

Profilo çağrı Merkezi'nden 1 milyondan fazla Alo dedi!

Profilo çağrı Merkezi'nden 1 milyondan fazla Alo dedi!

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, müşterilerinin sorularını yanıtlayabilmek için  kurduğu çağrı Yönetim Merkezi 'nde 2010 yılında 1 milyondan fazla çağrıyı yanıtladı. Merkez, “en kolay ulaşılabilir, en hızlı ve en iyi hizmet veren ” çağrı merkezleri arasınd



Dayanıklı ev aletleri ile yaşamı kolaylaştıran ve kullanıcı ihtiyaçlarına yönelik üstün teknolojili ürünleri en yalın haliyle sunan Profilo 'nun çağrı Yönetim Merkezi, “en kolay ulaşılabilir, en hızlı ve en iyi hizmet veren ” çağrı merkezleri arasında ön sıralarda yer alıyor.
 
Yalın, fonksiyonel ve dayanıklı ürünlerle öne çıkarak tüketicilerine güvenilir, şık ve çevreci ürünler sunmaya devam eden Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, müşterilerinin sorularını anında yanıtlayabilmek için oluşturduğu çağrı Yönetim Merkezi 'nde 2010 yılında 1 milyondan fazla çağrıyı yanıtladı. Sektörün “en kolay ulaşılabilir, en hızlı ve en iyi hizmet veren ” çağrı merkezi olan Profilo çağrı Yönetim Merkezi 2010 yılı boyunca gelen 1.045.000 çağrıyı karşıladı. Gelen çağrı sayısı 2011 yılının ilk 2 ayında ise 145.701 çağrı olarak belirlendi.

İstanbul 'daki Profilo Genel Müdürlük Binası   ve   Samsun olmak üzere iki merkezde faaliyet gösteren Profilo çağrı Yönetim Merkezi, gelen çağrıların % 85 'ini ilk 15 saniyede yanıtlıyor, çağrıların cevaplanma oranı ise % 99. Merkezi 'nin 2010 yılı şžubat sonu itibariyle 150 olan çalışan sayısının bu yıl sonunda 220 kişiye ulaşması hedefleniyor.

Tüm Türkiye 'ye hizmet veren 444 77 66 numaralı Profilo çağrı Merkezi 'ni arayan tüketiciler, hangi şehirden ararsa arasın, kendi şehir içi sabit telefon tarifeleri üzerinden ücretlendiriliyor. Gelen çağrılar ise ağırlıklı olarak servis talebi, kampanya ve   ürün bilgisi, kullanım kılavuzu teknik servis ve bayi adres ve telefon bilgileri gibi konularda yoğunlaşıyor.            

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri   Hakkında

1976 yılından bu yana ev aletleri üreticisi olarak faaliyet gösteren Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Türkiye 'nin en köklü   beyaz eşya markaları arasında yer alıyor. 1995 yılında BSH Ev Aletleri Sanayi ve Tic. A.şž. grubu bünyesine katılarak, grubun uluslararası deneyimini ulusal gücüne ekledi. Türkiye'nin dört bir yanında 1200 'ü aşkın satış noktası ile ülkemizin en geniş dağıtım ağına sahip beyaz eşya markalarından olan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri 'nin ürün grupları beyaz eşya, ankastre, küçük ev aletleri, elektrikli süpürgeler, şofben / termosifon ve klima cihazlarından oluşuyor. Profilo ürün portföyünün ithal edilen ürünlerin dışında kalan bölümü BSH Ev Aletleri Sanayi ve Tic. A.şž. 'nin çerkezköy Fabrikası 'nda üretiliyor. Profilo markasının en başta gelen özelliği, dayanıklılığı fonksiyonellikle buluşturması ve teknolojiyi en yalın kullanım şekliyle Türk halkına sunmasıdır. Profilo Dayanıklı Ev Aletleri inovasyon gücünü Türk halkının beyaz eşya kullanım alışkanlıklarından alıyor. Profilo, estetik ve özgün olduğu kadar kullanışlı ve kullanıcılara kolaylık sağlayan ürünleriyle öne çıkıyor.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri 1995 yılından beri uluslararası   BSH Grubu 'nun güçlü ve köklü yerel beyaz eşya markasıdır.

www. profilo.com.tr  


Geri Dön