06 / 05 / 2024

Proje Beyaz kendi ofisleri ile büyüyecek!

Proje Beyaz kendi ofisleri ile büyüyecek!

Proje Beyaz, İstanbul ve İzmir'de toplam 7 ofisle faaliyet gösteriyor. Proje Beyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, toplam 25 kişinin çalıştığı Proje Beyaz'da, franchise modelini kullanmayı düşünmediklerini belirtiyor



2006 yılından beri hizmet veren emlak danışmanlık firması Proje Beyaz, İstanbul ve İzmir'de toplam 7 ofisle faaliyet gösteriyor. Proje Beyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, toplam 25 kişinin çalıştığı Proje Beyaz'da, franchise modelini kullanmayı düşünmediklerini belirtiyor. "Kendi ofislerimizi açarak büyümeye devam edeceğiz" diyen Uzun, bu yıl sonuna kadar Bomonti bölgesindeki önemli bir rezidans projesi için bir ofis daha açmayı planladıklarım sözlerine ekliyor.

Proje Beyaz, başta Kempinski Residences Astoria ve Kempinski Residence Bellevue olmak üzere pek çok projeyle çalışmış. Uzun bu projelerin dışında yaptıkları çalışmaları "Avrupa Residence TEM, Beyaz Ofis, Miracle Residence, Paradise Park ve Lidya Flats gibi projelerde çözüm ortağı olduk. Şu an itibariyle 8 CEO'nun gayrimenkul yatırımlarım yönetiyoruz. Ayrıca yurtdışında yaşayan kişiler ile faaliyet gösteren firmalara da Türkiye'de gayrimenkul satın alma konusunda hizmet veriyoruz" diyerek anlatıyor.
Kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul'un yeniden yapılanma sürecinde aktif bir rol üstlenmeyi istediklerini belirten Uzun, "İstanbul'da rezidans projelerinin yönetimlerini ve değerli araziler üzerinde yapılacak projelerin çözüm ortağı olmayı hedefliyoruz. Çünkü arazi bir kumaşa benzer. Terzinin biri ucuz ve hatalı bir takım elbise diker, diğeri pahalı ve hatasız bir takım elbise diker. Ama her iki durumda da kumaşın geri dönüşü yoktur. Bunun için arazinin projesinin yapımına başlamadan önce doğru kumaş (Arazi) ve doğru terzi (Müteahhit) belirleyip, hata yapmamak çok önemlidir" diyor.

Kartal'daki kentsel dönüşümde rol aldıklarını anlatan Uzun, bu bölgede nitelikli projelere ihtiyaç olduğunu sözlerine ekliyor: "Kartal'da ilk projemiz Beyaz Ofis oldu. 65 bağımsız ofis, 2 mağazadan oluşan bu projenin tamamının satışını çok kısa bir sürede gerçekleştirdik. Beyaz Ofis çok yoğun bir talep gördü, çünkü Kartal'da nitelikli ofis projelerine ihtiyaç var. Bundan hareketle Kartal'da 2 projeye daha başladık. Bu kapsamda ilk projemiz şu an ruhsat aşamasında olduğumuz ve E-5'in tam üzerinde konumladığımız 171 dikey ofis projesi. İkinci projemiz ise Kartal Köprüsü'ne çok yakın konumdaki, E-5'in sahil tarafında 11 dönümlük arazi üzerinde yer alacak. Dükkan, ofis ve rezidanstan oluşacak projede 250 birbirinde sağımsız bağımsız bölüm yer alacak. Yıl sonuna kadar bu projeye de başlamayı hedefliyoruz."

Yeni projeleri için arayışta olduklarını belirten Uzun, Anadolu Yakası'nda Altunizade, Kozyatağı, Ataşehir ve tüm E5 hattı, Avrupa Yakası'nda ise Büyükdere Caddesi üzerinde arazi arayışında olduklarını belirtiyor. "Gündemimizde çok sayıda yeni proje var" diyor ve ekliyor: "Kartal'daki projelerimiz dışında Şamandıra ve Kurtköy'de arazi geliştirme aşamasında olduğumu: konut projelerimiz var. İzmir'deki en yüksek binayı yapmak için araz arayışımız ve görüşmelerimiz de devam ediyor."
Hürriyet Emlak


Geri Dön