03 / 05 / 2024

Uluhan Grup, Babil Kuleleri'ni ayda 800 TL ile satıyor!

 Uluhan Grup, Babil Kuleleri'ni ayda 800 TL ile satıyor!

Esenyurt'ta yükselen, adını Mezopotamya' dan alan Babil Kuleleri, Körfez ülkelerinden de ilgi görüyor. Uluhan Grup, Nisan 2013'te ev sahiplerine anahtarlarını teslim etmeyi planlıyor



Uluhan Grup tarafından inşa edilen ve adını Mezopotamya’dan alan Babil Kuleleri, Esenyurt’ta son sürat yükselmeye devam ediyor. Toplam 1.050 daire ile 199 dükkanın yer aldığı projenin siluetini yavaş yavaş göstermeye başladığı şu günlerde, özellikle bölgeden satış ofisine gelenlerin de sayısı artmış.


Esenyurt'un kalbinde


Proje sadece bölge halkı değil, başta Körfez ülkeleri olmak üzere yabancı ülkelerden de rağbet görüyor. Bu denli yoğun ilginin temelinde yatan detaylardan en önemlisi; deprem güvenliği. Proje, ISO 9001 normlarında, fore kazık, konvansiyonel kalıp kullanılarak inşa ediliyor. Peki yurtdışına kadar nam salan Babil Kuleleri nerede? öncelikle projenin lokasyonu Esenyurt’un tam kalbinde. Babil Kuleleri, Atatürk Havalimanı’na 15 dakika, TÜYAP’a 10 dakika, Taksim’e 45 dakikalık mesafede bulunuyor.


Proje Devlet Hastanesi’nin hemen karşısında ve süper marketlere 5 dakika, ana arterlere ise 6-7 dakikalık bir lokasyonda konumlanmış. 2011 yılının 30 Nisan’ında 13 bin metrekarelik alanda start veren Uluhan Grup, 2013 yılının yine 30 Nisan’ında ev sahiplerine anahtarlarını teslim etmeyi planlıyor.


Ayda 800 TL taksitle daire


1.050 konuttan oluşan Babil Kuleleri’nde 40 metrekareden 110 metrekareye, 1 + 1’den 3+1’e kadar birçok daire seçeneği yer alıyor. 1 + 1 dairelerin fiyatı 80 bin TL ile 125 bin TL arasında, 2+1 dairelerin fiyatı 187 bin TL ile 240 bin TL arasında, 3+1 dairelerin fiyatı 195 bin TL ile 240 bin TL arasında değişiyor. 80 bin TL’den başlayan fiyatlar sunan Uluhan Grup, esnek ödeme seçenekleriyle de dikkat çekiyor. Yüzde 25 peşinat, 50 ay taksit ve 800 TL’den başlayan taksitlerle konut sahibi olmayı kolaylaştıran Uluhan Grup, fıtness, SPA, 100 metrekare büyüklüğünde kapalı havuz, 300 metrekare büyüklüğünde açık havuzla site sakinlerinin formda kalmasına olanak tanıyor. Kafeler, restoranların yanı sıra 4 adet sinema salonu da site içinde konumlanmış. Seyir terası 360 derecelik şehir manzarasını gözler önüne seriyor. Projede dükkânların bulunduğu alana Babil Çarşı adı verildi. Babil Çarşı 20 bin metrekarelik alana kuruluyor.


Babil Çarşı'da iş de garanti kiracı da


Babil Kuleleri'nde yer alan Babil Çarşı 199 mağazadan oluşuyor. Kazanç garantili iş kurma modelinin uygulandığı çarşıda mağazalar sabit ya da değişken olarak kiralanabiliyor. Gıda, Elektronik, Mücevher&Aksesuar, Çocuk, Kreş, Estetik&Sağlık, Hizmet, Moıbilya&Dekorasyon, Kültür&Sanat, İletişim, Finans ve Spor olmak üzere 12 sektörün yer alacağı çarşıdan mağaza alanlara kiracı garantisi de veriliyor.


Nasıl gidilir?


TEM'den Esenyurt girişinden girilir. Meydandan Esenyurt Devlet Hastanesi ve 19 Mayı Bulvarı'na doğru ilerlenir.


Habertürk



Geri Dön