29 / 04 / 2024

Projeler Cannes’da görücüye çıkıyor!

Projeler Cannes’da görücüye çıkıyor!

GAYRİMENKUL sektörünün temsilcileri Cannes’da düzenlenecek fuara kilitlendi. Büyüme hızının artışı nedeniyle 2 yıl üst üste tek onur ülke seçilen Türkiye, bu yıl da Rusya ve Brezilya ile birlikte onur ülke olarak fuarda yer alacak.



GAYRİMENKUL sektörünün uluslararası platformda kendini ve projelerini tanıttığı en önemli fuarlardan olan MIPIM, 11- 14 Mart 2014 tarihleri arasında Fransa Cannes’da düzenlenecek. Alkaş’ın Türkiye temsilciliğini yaptığı MIPIM bu yıl da uluslararası yatırımcılar, şehir planlamacıları, alışveriş merkezleri, mimarlar, konut sektörü, belediyeler ve otel zincirlerini bir araya getirecek. Türk ekonomisinin artan gücü ve Türk şirketlerinin büyüme hızının artışı nedeniyle 2 yıl üst üste tek onur ülke seçilen Türkiye, bu yıl da Rusya ve Brezilya ile birlikte onur ülke olarak fuarda yer alacak. Türkiye’nin yabancı girişimciler için sunduğu yatırım fırsatlarının değerlendirileceği oturumlar da düzenlenecek.

Fuarda gerçekleşecek oturumlarda “Neden Türkiye’ye yatırım yapmalı” sorusunun yanıtlarını ortaya koyarken, Türkiye gayrimenkul sektörü, projeleriyle kendini eşit bir alanda uluslararası bir platformda tanıtma şansı yakalayacak. “Uluslararası İstanbul Finans Merkezi ve Çevresi”, “2014 ve sonrasında Türkiye’yi Neler Bekliyor” gibi başlıklar ele alınacak. Toplam 10 oturum düzenlenecek  fuarda Türk gayrimenkul sektörüne ilişkin detaylı bir rapor da açıklayacak.


SINIRLARI AŞACAK FIRSAT

Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, hiçbir tanıtım çalışmasının 90 ülkeden 20 bin kişiyi bir araya getiremeyeceğini söyledi. İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar ise MIPIM’in ticarette sınırları aşmak için fırsat olduğunu vurguladı. Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş da sektörün uluslararası arenada başarılarını göstermesi için Mipim’in önemli bir platform olduğuna dikkat çekti.


Kimler katılacak

MIPIM’e bu sene stant ile katılacak firmalar arasında fuar alanında; İstanbul Ticaret Odası, Karaoğlu Peyzaj- DS Mimarlık, Tema İstanbul, Viatrans A.Ş.- Meydanbey ortak girişim, IMS Proje Yönetimi ve Danışmanlık, Gaya Grup, Evrenol Architecs (Mimarlar Workshop), Proplan Proje Yönetimi ve Danışmanlık, Nef, Yorum inşaat, Öncüoğlu+ACP Mimarlık, Esas Gayrimenkul, Tabanlıoğlu Mimarlık gibi güçlü markalar bulunuyor. Türkiye çadırında ise Bakyapı,  Ankara  Ticaret Odası , TİM Seramik Tanıtım Grubu ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı stant açacak.


Hürriyet 


Geri Dön