21 / 05 / 2024

Promosyon ödemelerini takip edenler dikkat! Bu habere tıklayın pişman olmayacaksınız!

Promosyon ödemelerini takip edenler dikkat! Bu habere tıklayın pişman olmayacaksınız!

Bankaların promosyon ödemeleri yapılan açıklamalar doğrultusunda vatandaş tarafından araştırıyor. Yapılan açıklamalar doğrultusunda ifade edilen promosyon tutarları görenlerin şaşırmasına neden oldu.  



PROMOSYON TUTARLARI AÇIKLANDI

Afyon Kocatepe Üniversitesi, güncel promosyon bedelleri için masaya otururken son karar söylendi. Üniversitenin Web sitesi aracılığı ile yapılan açıklama  dahilinde Türkiye Vakıflar Bankası ile anlaşmaya varıldığı ifade edildi. Anlaşma gereğince çalışanların maaşlarına ilave olarak 24.100 TL promosyon ödemesi yapılacağı söylendi. Konu hakkında yapılan ilanda, Türkiye Vakıflar Bankası Afyonkarahisar şubesi ile sözleşme imzalandığı söylendi.

Promosyon ödemelerini takip edenler dikkat! Bu habere tıklayın pişman olmayacaksınız!
Maaş ve ücret ödemelerinin Türkiye Vakıflar Bankası vesilesi ile  yapılacağı ifade edilirken AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş ile Türkiye Vakıflar Bankası  Afyonkarahisar Şube Müdürü Seyhan Kurt’un imzaladığı sözleşme töreninde Strateji Geliştirme Daire Başkanı Ahmet Erkan, Türkiye Vakıflar Bankası Afyonkarahisar Şube Müdür Yardımcısı Mustafa Emre Gün ve AKÜ’ye Bağlı Şube Operasyon Koordinatörü Ahmet Kalkan’ında olduğu söylendi.

1 Şubat 2023 tarihi ile 31 Ocak 2026 tarihleri içerisinde geçerli olacak promosyon beelleri kapsamında 24.100 TL'ye imza atıldı söylendi. Türkiye Vakıflar  Bankası'nın bulunmadığı ilçelerde ise Afyon Kocatepe Üniversitesi personel maaşlarının ve fiyatlarının Ziraat Bankası ya da Halkbank ATM'leri üstünden bedel alınmadan alınabileceği söylendi. AKÜ personel promosyon ödemelerinin 2023 senesi Şubat ayı içerisinde geçerli olacağı ifade edildi.

 


Geri Dön