24 / 07 / 2024

Promosyon tutarı bir anda 8 katına çıktı! Çalışanlara promosyon piyangosu vurdu! İşte detaylar!

Promosyon tutarı bir anda 8 katına çıktı! Çalışanlara promosyon piyangosu vurdu! İşte detaylar!

Promosyon ödeme miktarları günden güne artmaktadır. İşte çalışanlara verilen promosyon miktarı!




Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, sabah erken saatlerde ASKİ şantiyesinde çalışmalara ağırlık vermeye başladı. Başkan Karalar, şantiye çalışanları ile görüşüp, 24000 liralık promosyon hakkında bilgiler verdi.  Adana  Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, hayatı boyunca işçinin hakkını sonuna kadar savunan, işçinin menfaatine olabilecek ne varsa yapmaya çalışan birisi olduğunu dile getiren, “24 bin liralık promosyon, çalışan sayısına ve güncel miktarlara bakıldığında önemli bir rakam. Yeni yıl öncesi çalışanlarımızın eline geçecek paradan dolayı çok mutluyum” şeklinde konuştu.

ASKİ'den alınan kamyon, iş makineleri ve traktörlerin önemine De vurgu yapan Başkan Zeydan Karalar, şunları sözlerine ekledi; Kısa vadede daha iyi kamu hizmeti verebiliriz. Başkan Zeydan Karalar, ASKİ'den bugüne kadar 120 adet iş makinesinin satın alındığını ve ilerleyen dönemlerde filoya daha fazlasının ekleneceği haberini verdi.

“ÜLKESİNİ EN ÇOK SEVEN İŞİNİ EN İYİ YAPANDIR”

Belediye Başkanı Karalar, Adana’da tiyatro salonunun çalışanlarına sayının 2,4000 lira olan rakamın rekor olduğu belirten, Başkan Zeydan Karalar, göreve geldiği günden bu yana işçilerin daha fazla maaş alabilmesi için zemin hazırladığını belirterek, “Benim tavrım ömrüm boyunca emekten ve emekçilerden yanadır. Emeğin en önemli değer olduğunu hep söylemişim ve gereğini yapmışım. Adana Büyükşehir Belediyesi’nde emekçi kardeşlerimiz ile birlikte, vatandaşlarımıza, halkımıza, hemşehrilerimize daha fazla hizmet etmeye devam edeceğiz. Zor şartlar altında devraldığımız Adana Büyükşehir Belediyesi’nde önemli hizmetleri kendi kaynaklarımızla, borçlanmadan yapabilir hale geldik.

Her geçen gün daha da iyi hale gelmekteyiz. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Vatanını en çok sevin işini en iyi yapandır’ hepimiz vatanseveriz ve o yüzden de işimizi en iyi şekilde yapmalıyız. Belediyemizin olanaklarını arttırmaya çalışarak, çalışanımızın durumu da daha iyi hale gelecek” ifadelerine yer verdi.

Böyle bir indirim duyulmadı! Tuvalet kağıdı 1 TL yetişen alıyor! İşte son gün!

TOKİ Arnavutköy çekilişi ne zaman? TOKİ Avrupa Yakası kura tarihleri!

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2022 ne zaman? İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı branş dağılımı!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön