22 / 07 / 2024

Pronet Güvenlik Şirketi'nin iç dekorasyonu tamamlandı

Pronet Güvenlik Şirketi'nin iç dekorasyonu tamamlandı

Habif Mimarlık, ofis tasarım anlayışına Pronet'in Güvenlik Teknolojisini katarak farklılık yarattı




Habif Mimarlık Pronet Güvenlik Şirketi'nin Genel Müdürlük ofisinin iç dekorasyonunu tamamlayarak iç mimari anlamındaki en büyük projesini gerçekleştirdi.

Pronet Ofis'in yeni genel müdürlük ofis projesi, sadece mekan değişikliği olmayıp aynı zamanda kurumsal kimliğin yapılanması , Pronet çalışanlarını motive etmek ve birbirleri ile iletişimi anlamında yeniden yapılandırma projesidir.

Habif Mimarlık Pronet'in kurumsal kimliğinin yeniden yapılandırma süreci içinde aktif bir rol oynayarak,standart ofis tasarım sürecini farklılaştırmıştır.  Baştan sona Pronet'in kendi çalışanları için benimsediği değerlerin tanımlanması , Pronet'li olma duygusunun çalışanlarına hissettirilmesi için görsellerin mimari öğelerle buluşturularak dekorasyonun bir parçası haline getirilmesi sağlanmıştır.  Bu projeye özel Habif Mimarlık'ın kontrolünde disiplinlerarası bir çalışma yapılmıştır.

Habif Mimarlık'ın gerçekleştirdiği Pronet Genel Müdürlük  ofisinin tanıtılacağı ve Pronet'in CEO'su Beri Koronyo, Habif Mimarlık'ın ortakları Hakan Habif ve Nagehan Açumuz'un konuşmacı olacağı basın toplantısı 1 Temmuz saat 12.00'da yapılacak.

Adres: Flat Ofis Otakçılar Cad. No:60/Eyüp

 

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Habif, güvenlik için tasarım yaptı
Habif Mimarlık'ın son tasarladığı ofis, Eyüp Flat'ta çalışmalarını sürdüren Pronet oldu. 4 bin 350 metrekarelik ofisin tasarımını güvenlik anlayışına ön plana alarak yapan Habif Mimarlık, ortakları Hakan Habif, Tuba Üzümkesici  ve Nagehan Açımuz ile 650 kişinin çalışacağı ofis için tasarı yaptı.

Bu büyüklükte bir iç dekorasyonu ilk defa gerçekleştirdiklerini belirten Hakan Habif,  "Tasarımı yaparken departmanları bir arada dizayn ederek çalışanların iletişimini kesintisiz hale getirdik. Bu yöntemle ayrıca yönetimin tüm operasyonlara hakim olabileceği bir atmosfer yarattık" dedi.

Projenin 2 milyon TL'ye mal olduğunu belirten Habif, 120 ustanın görev aldığı  görev aldığını belirtirken, Nagehan Açımuz ise teknoloji ve mimarinin en son örneklerinin kullanıldığı projede alarm hizmetlerini, mekanın merkezine taşıdıklarına dikkat çekti. Mekânı, akustiğini kendi içerisinde çözülmüş güvenlikli bir cam kütle olarak tasarladıklarını belirten Açımuz, endüstriyel mekân olgusu oluşturdukları mekanda 5.5 metre kat yükseklikte açık ofislerle çalışanların konforunu da artırdıklarını kaydetti.
Milliyet

 


Geri Dön