15 / 05 / 2024

Propa Aura'da hukukçulara özel indirim! 1220 TL taksitle!

Propa Aura'da hukukçulara özel indirim! 1220 TL taksitle!

Avukat ve hukukçulara özel yüzde 3 indirim fırsatının sunulduğu Aura Home-Office kampanyasında, peşinatlar 1.280TL"den, taksitler ise 1.220 TL"den başlıyor



İnşaat sektörünün öncü kuruluşlarından Propa İnşaat, tamamlanmak üzere olan adliye sarayı ve Kadıköy-Kartal metro durağına yürüme mesafesinde konumlanan Aura Residence"da yeni yıla girerken avukatlara ve hukuk alanında çalışanlara özel bir kampanya düzenliyor. Avukat ve hukukçulara özel yüzde 3 indirim fırsatının sunulduğu Aura Home-Office kampanyasında, peşinatlar 1.280TL"den, taksitler ise 1.220 TL"den başlıyor.

Adliye Sarayı"na yakınlığı ve E-5 üzerindeki merkezi konumu ile ulaşım kolaylığı sunan Aura Residence"da donanımlı home-office"ler bulunuyor. Avukatların adliye sarayına yakın büro ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik tasarlanan ofisler 48 ila 72 m2 arasında değişen büyüklüklere sahip. İstenirse daha büyük m2 ihtiyaçlarını karşılamak için birleştirilerek 425 m2"ye kadar büyütülebilen ofislerin tümü ofis altyapısıyla birlikte sunuluyor. Modern bir çalışma ortamı sunan Aura Home-Office, ofis donanımlarının yanı sıra resepsiyon, sekreterya hizmeti sunuyor ve ücretsiz toplantı odaları bulunuyor. Proje dahilinde yer alan ticari üniteler ise çalışma hayatında konfor sunmaya yönelik planlanıyor.

Hizmete açıldıktan sonra günde 300.000 kişinin giriş çıkış yapması beklenen adliye sarayının tamamlanma tarihi yaklaştığı için özellikle avukat, savcı ve hukuk alanında çalışanların projeye yoğun ilgi gösterdiğini belirten Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, inşaatın yüzde 55"inin tamamlandığını belirtti. Özçiçek, projenin 2011 sonunda teslim edileceğini açıkladı. İki blokta toplam 195 daireden oluşan AURA Residence"da, 48 m2 home-office"ler 132 bin TL, 61 ila 72 m2 arasında değişen 1+1"ler 180 bin TL"den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Satılan dairelerin tapuları da hemen teslim ediliyor.

Home-office hizmetlerinin yanı sıra, 7/24 güvenlikli olarak residence hizmetlerinin de sunulacağı projede, AURA CLUB bünyesinde çeşitli sosyal donatılar bulunuyor. Bunların arasında; ebeveynler ve çocuklar için açık yüzme havuzu, fitness spor salonu, sauna, Türk hamamı, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, yürüyüş ve bisiklet parkuru ile çocuk oyun alanları bulunuyor. Üstelik daire sahiplerinden tüm bu hizmetler için hiçbir ek bedel alınmayacak, tamamen ücretsiz kullanıma sunulacak.

0216 671 19 21  

www.propaaura.com


Geri Dön