Kent Haberleri

PTT duyurdu! PTT'den indirimli saatler kampanyası ile yüzde 20 daha az ödeme yapabilirsiniz...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren PTT AŞ, kargo sürecini daha verimli hale getirmek ve müşteri memnuniyetini artırmak amacı ile yeni bir kampanya başlattığını açıkladı.

PTT AŞ, kargo sürecini daha verimli hale getirmek ve müşteri memnuniyetini artırmak amacı ile sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı duyuru kapsamında, "İndirimli Saatler" kampanyası başlattığını duyurdu. Buan göre, kampanya ile bireysel müşteriler, hafta içi her gün 09.00-12.00 saat aralığında gönderdikleri standart taşıma ve adres teslim gönderilerinde özel bir indirim fırsatından yaralanacaklar.

PTT AŞ, kargo sürecini daha verimli hale getirmek ve müşteri memnuniyetini artırmak amacıyla "İndirimli Saatler" kampanyası başlattı. PTT, yeni kampanyası ile müşterilerin gönderilerini yüzde 20 indirim ile alıcılarına ulaştıracağını belitti.

PTT'DEN 'İNDİRİMLİ SAATLER' KAMPANYASI

Şirket tarafından yapılan açıklama kapsamında, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren PTT AŞ, 184 yıldır posta kargodan lojistiğe, e-ticaretten bankacılık hizmetlerine kadar birçok alanda geniş hizmet ağı ile Türkiye'nin dört bir yanına hizmetlerini ulaştırmaya ve vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmaya da sürdürüyor. 

PTT'den emeklilere 100 bin TL haberi. Vakit kaybetmeden bakın

Ev sahipleri dikkat! Kira borçlarında ev sahiplerinin yaptığı en büyük hata ortaya çıktı! 

PTT'den 20 bin TL müjdesi. Paraya ihtiyacı olanlar baksın

Emeklilere fark ödemesi tarihi belli oldu! Banka ve PTT hesaplarına yatırılacak!