13 / 05 / 2024

PTT ödemelerde hız kesmiyor! TC kimliğe göre 34 bin TL'yi kaçırma!

PTT ödemelerde hız kesmiyor! TC kimliğe göre 34 bin TL'yi kaçırma!

Artan ekonomik kriz vatandaşları kredi alternatifine yönlendiriyor. PTT, dar gelirli vatandaşlara yardım etmek için 34.000 TL nakit ödemeleri yapmaya başladı. T.C. Kimlik Numarası sonu çift sayı olanlar hemen başvurabilirler. 



PTT ve Aktif Bank iş birliği ile gerçekleştirilen nakit destek ödemeleri için başvurular alınmaktadır. Bu yardımlar özellikle dar gelirli vatandaşlara yönelik olup, nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabileceksiniz. PTT ve Aktif Bank iş birliği ile gerçekleştirilen nakit destek ödemelerine ilişkin merak edilenler haberimizin devamında yer alıyor.

PTT ödemelerde hız kesmiyor! TC kimliğe göre 34 bin TL yi kaçırma!

Banka kredi puanı düşük olsa da fark etmiyor

Destek ödemelerinden faydalanmak isteyen kişiler başvuru detaylarını merak ediyor. Özellikle düşük kredi puanı olan kişiler için bir umut niteliği taşıyan 34 bin TL’Lik bu ödeme vatandaşlar tarafından ilgili ile karşılandı. Düşük kredi puanı olan kişilerinde faydalanabildiği destek ödemeleri ile ilgili diğer detaylar şu şekilde:

Vatandaşların geçmişte bankalarla yaşadığı sorunlarını dikkate alan PTT, kredi başvuru şartlarını açıkladı. Emeklileri de kapsayan PTT 34.000 TL kredi paketinden, banka kredi puanı düşük olanlar da belirli şartlarda faydalanabilecekler. 

Başvuru tarihleri, T.C. Kimlik numarasına göre belirlendi ve PTT Aktif Bank kredisi detaylarına göre 34.000 TL'ye kadar kredi alabileceksiniz. Krediyi 36 ay vadeli olarak geri ödenebilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön