17 / 05 / 2024

PTT'den bir müjde daha! Başvuranın hesabına şimdi tık diye 50 bin TL yatıyor! Hemen siz de bir göz atın!

PTT'den bir müjde daha! Başvuranın hesabına şimdi tık diye 50 bin TL yatıyor! Hemen siz de bir göz atın!

PTT`ye giden vatandaş içi para dolu çantayla geri dönüyor. Aktifbank ihtiyaç sahibi vatandaşlara 50.000 TL kredi sağlıyor. PTT'den yapılan ödemeler vatandaşa zil takıp oynatacak. İşte Aktifbank kredi detayları…



BAŞVURAN PARA DOLU ÇANTAYI ALIYOR!

Zor bir ekonomik durumdan en az hasarla çıkmak isteyen vatandaşlar, bankanın nakit kredi kampanyalarından faydalanmak istiyor. Bankalardan peş peşe açıklama gelirken son nokta PTT'den geldi. Vatandaşın nakit ihtiyacına yönelik ihtiyaç kredisi kampanyasını duyuran PTT, vatandaşın cebini dolduruyor.

Müşterilere özel kampanya kapsamında emekli maaşını PTT'den alanların ödemeden yararlanabileceği açıklandı. Nakit ihtiyacı olan emeklilerin PTT'ye yönelebileceğini belirtiyor ancak 36 ay vadeli kredi seçeneği de insanların yüzünü güldürüyor. Vatandaşın hesabına 50.000 TL nakit para yatırılırken kredibilitesi ve gelir durumu dikkate alınacaktır. Gelir durumunu kanıtlayamayan vatandaşlar kredi kampanyasından yararlanamayacak olup, eksik bilgi verenler kampanyaya dahil edilmeyecektir.

PTT den bir müjde daha! Başvuranın hesabına şimdi tık diye 50 bin TL yatıyor! Hemen siz de bir göz atın!

NAKİT ÖDEMELERİ İÇİN HANGİ ŞARTLAR İSTENİYOR?

PTT üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu için gerekli şartlar nelerdir sorusu akla gelmektedir. Başvuru yapmak isteyen emekliler için şartlar şöyle:

  • Emekli aylıklarının PTT üzerinden alınması gerekiyor.
  • Ödeme alacak kişinin en fazla 82 yaşında olması gerekiyor.
  • Kredi başvurusunda bulunacak kişinin Türkiye vatandaşı olması gerekiyor.
  • Başvuru yapacak kişinin aylık kazancının yarısı kredi ödeme planı kapsamında izin verilen maksimum tutarda olması gerekiyor.
  • Emeklilik durumunun resmi belgelerle kanıtlanması gerekiyor.

PTT den bir müjde daha! Başvuranın hesabına şimdi tık diye 50 bin TL yatıyor! Hemen siz de bir göz atın!

PTT KREDİ ÖDEMESİ NASIL YAPILIYOR?

PTT'nin sunduğu kredi kampanyalarından yararlanmak isteyen vatandaşların PTT şubesi veya kayıtlı telefon numarası aracılığıyla başvuruda bulunmaları gerekmektedir. PTT yazıp boşluk bıraktıktan sonra kimlik numaranızı yazarak 3050`ye mesaj gönderdiğiniz zaman başvurunuz bankaya iletilmiş olacak. Başvuru sonrasında en geç 10 dakika içerisinde SMS olarak yanıt gönderilir. Başvurunun onaylanması ile beraber gerekli evrak işlerinin tamamlanması ile ödemelerden faydalanabilirsiniz. Kredi başvurusu kapsamında kredi notu düşük olan ve gelir durumu kötü olan vatandaşlar ödemelerden yararlanamaz. Emekli kredisi için PTT'yi tercih eden vatandaşların Aktifbank başvurusunun da olması gerekiyor.

Evlenmek isteyenlere güçlü destek! Tam 33 Bin TL para verilecek! Bu destek ödemesi göbek attıracak!
Aile Bakanlığı`ndan müjde...müjde...müjde! PTT'den 1-2-3 çocuklu aileye 1300 TL para yatacak!
Borç yükünden kurtaracak tatlı son dakika müjdesi! Şimdi başvurmayan sonra çok üzülür! Borcunuz saniyede kapanacak!

Geri Dön