20 / 05 / 2024

PTT'den bugün bayram harçlıklarınızı alabilirsiniz! 2500 TL ödemeyi kaçırmayın!

PTT'den bugün bayram harçlıklarınızı alabilirsiniz! 2500 TL ödemeyi kaçırmayın!

Bayramın yaklaşmasıyla harçlık ödemelerine başlandı. Devlet harçlık ödemesi yapacak. Vatandaşlara 2500 TL harçlık verilecek. Başvurular PTT’den yapılacak. İşte harçlık ile ilgili tüm detaylar…



PTT den bugün bayram harçlıklarınızı alabilirsiniz! 2500 TL ödemeyi kaçırmayın!

Bayram harçlığı ödemesi

PTT bayram harçlığı almak isteyen vatandaşlar için bugün son kez hizmet verecek. Yarım gün olarak çalışma saatleri belirlenen PTT’den bayram açlığı almak isteyenler için bazı şartlar söz konusu oldu. Bu şartların tamamını sağlayan vatandaşlar başvuru yapıp 2500 TL bayram harçlığı alabilecek. İlk önemli şart hane başına düşen gelirin asgari ücretin üçte birinin altında olması olacak. Bayram harçlığı ödemeleri için sadece kimlik ile ödemeler yapılacak.

Bayram harçlığı başvurusu

PTT Ramazan Bayramı için harçlık ödemesi yapacağını duyurmuştu. Harçlık ödemesi için PTT şubelerine girilmesi yeterli olacak. Mesai saatlerinin içerisinde kimlik numarası ile başvuru yapılması sonucu vatandaşlara ödemeler yapılacak. Hak sahibi olup olmadığına e-Devlet üzerinden bakılabilecek. Bu işlemin yapılabilmesi için vatandaşlar kimlik numaraları ve e-Devlet şifreleri ile giriş yapacak. Şifresi ne bilmeyen ya da ilk kez şifre alacak kişiler iste PTT şubelerine müracaat edecek.

PTT kargo çalışma saatleri nasıl? Hafta sonu PTT açık mı?

PTT personel alımı 2023! PTT personel alımı ne zaman? PTT personel alımı için nereye başvurulur?

Aile Bakanlığından kadınlara tam 1.000 TL veriliyor! 2 ayda bir verilen desteği hemen PTT'den alabilirsiniz! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön