29 / 04 / 2024

PTT'den personel alımı duyurusu! Herkes bu tarihe dikkat etsin, işte detaylar!

PTT'den personel alımı duyurusu! Herkes bu tarihe dikkat etsin, işte detaylar!

PTT 2018’den bu yana personel alımı gerçekleştirmemiş ve bu da ciddi bir personel eksikliğine sebep olmuştu. PTT’de çalışmak isteyen adaylar uzun süredir beklemiş oldukları personel alımı ile ilgili seslerini duyurmaya sosyal medya üzerinden çalışıyor. Personel alımı için bir toplantı düzenlenecek.



PTT uzun bir zamandır personel alımı gerçekleştirmedi. Bu da ciddi bir personel açığına sebep oldu. PTT ile çalışmak isteyen tüm adaylar uzun bir süredir personel alım ilanını bekliyor. Sosyal medyadan paylaşım yaparak seslerini duyurmaya çalışan adaylar için cevap geldi. PTT yetkili sendikası Birlik Haber-Sen genel başkanı Ömer Budak bir toplantı yapılacağını duyurdu.

PTT den personel alımı duyurusu! Herkes bu tarihe dikkat etsin, işte detaylar!

2023 PTT personel alımı

Adaylar PTT personel alımı için Ömer Budak’ın yapmış olduğu paylaşımla beraber sevindirici bir haber aldı. PTT de memur olarak çalışmak isteyenler için müjdeli bir haber yayınlandı. Ömer Budak yapılacak toplantıda bu konunun da konuşulacağını listeledi.

PTT personel alımı için KPSS şartı arıyor. Son alımına 2018 yılında gerçekleştirmesinin ardından çalışmak isteyen adaylar isyanlarını sosyal medyada paylaşıyor. Adaylar personel alımı ile ilgili ürünün ne zaman yapılacağını merak ediyorum. PTT yetkili sendikası Birlik Haber-Sen'in başkanı Ömer Budak bir toplantı yapılacağı hakkında bilgi paylaştı.

Başvuru için herhangi bir form yayınlanmadı. Memur adayları sınav için kendilerini hazırlamak ve başvurularını hızlı yapmak için takipte.


Geri Dön