04 / 05 / 2024

PUBG mobile hayranları duyduklarına inanamadı! O karakter çok yakında eklenecek

PUBG mobile hayranları duyduklarına inanamadı! O karakter çok yakında eklenecek

PUBG MOBILE 2.4 versiyonunda Bruce Lee ile dövüş sanatları festivali, konulu yeni bir festival geliyor. Bruce Lee hayranları ileriki günlerde daha da oyuna bağlanacak.



Elendikten sonra bir takım arkadaşı tarafından geri gelen oyuncular, zaman sınırı içinde kendilerini eleyen düşmanı avlayabilmek için yeni Şeref İçin Dön özelliği ile intikam görevlerine çıkabilecek. Başarılı olunması takdirde madalyalar intikam arayan oyuncuya ya da elenmekten kurtulmayı başaran oyuncuya verilecek.

PUBG mobile hayranları duyduklarına inanamadı! O karakter çok yakında eklenecek

İmha edildiğinde sandık düşürecek olan Bereket Uçurtması ve Bereket Feneri, yerleşim yerlerinin etrafına ve Savaş Sanatları Arenası’nda oyuncuların karşısına çıkacak. Ayrıca yeni Kung Fu Bao Ekmeği sağlık ve enerji de yenileyebiliyor! Bruce Lee Family Company ile ortaklaşa giden PUBG MOBILE, uluslararası ikon Bruce Lee’yi 2.4 güncellemesiyle oyuna ilave edilecek. 10 Ocak’tan sonra Bruce Lee Kung Fu Ruhu Seti,  Yakın Dövüş Uzmanı Seti ve Bay Kung Fu Seti oyunculara dövüş sanatları üstadının farklı ikonik görünümlerini sunmak için geliyor. Araçlar, paraşütler ve daha çoğu için bir dizi kozmetik görünümün yanı sıra Bruce Lee temalı ifadeler de mevcut olacak.

Bilgisayarınızda Windows 11 yüklü ise müjde! Artık o sorun çözüldü

 Steam bir rekor daha kırdı! Aynı anda 10 milyondan fazla kişi...

İphone 14 pro serisi olanlar dikkat! Öyle bir sonuç çıktı ki gözlerine inanamadı


Geri Dön