02 / 05 / 2024

QM Awards ödül töreni gerçekleşti!

QM Awards ödül töreni gerçekleşti!

PROFESYONEL Otel Yöneticileri Derneği'nin (POYD) geleneksel gala gecesinde GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından bu yıl 5'ncisi düzenlenen 'QM AWARDS 2014' ödülleri sahiplerini buldu.



PROFESYONEL Otel Yöneticileri Derneği'nin (POYD) geleneksel gala gecesinde GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından bu yıl 5'ncisi düzenlenen 'QM AVVARDS 2014' ödülleri sahiplerini buldu. Limak Lara Otel'deki gala gecesine Antalya Vali Yardımcısı Recep Yüksel. Muratpaşa Belediye Başkanı CHP'li Ümit Uysal, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, Dünya Skal Başkanı Salih Çene ile Antalya Tanıtım Vakfı Başkanı Nizamettin Şen'de katıldı. POYD Başkanı Ali Kızıldağ, Belaruslu eşi Anastasya Kızıldağ'la birlikte turizmci davetlileri karşıladı. 2015 yılı ile ilgili beklentilerini anlatan Ali Kızıldağ, "Fırtınalı geçecek bir 2015 bizi bekliyor. Bu gece bütuıı masalarda, 'işte o pazarda ne olacak, bu pazarda ne olacak. Kurlar ne olacak, ruble ne olacak" gibi şeyleri unutmanızı, sene sonu yorgunluğunuzu burada atmanızı, 2015'e de yüksek bir motivasyonla girmenizi tavsiye ediyorum" dedi. Antalya Vali Yardımcısı Recep Yüksel zorlu ve sıkıntılı bir yolda kahraman olarak nitelendirdiği turizmcilerin 2015 yılını ve arkasından gelecek diğer yılların üstesinden geleceğini söyledi. 


İLHAN ŞEŞEN EĞLENDİRDİ 

Gecede konser veren ünlü şarkıcı İlhan Şeşen romantik şarkılarıyla davetlileri duygulandırdı. Şarkı aralarında davetlilerle sohbet eden Şeşen, "Buraya keşke annemi de getirseydim de görseydi. Biliyorum içinizde otel sahipleri, genel müdürleri var. Niye bana o odayı verdiniz. Ben şimdi orayı nasü terk edeceğim. Neden böyle güzel şeyler yapıyorsunuz? Yapmayın. Bir daha sakın görmeyeyim. 

Bu güzellikleri terk edemeyeceğim. Sizden rica etsem burada bana daimi bir oda verir misiniz? Ama ben bunun bedelini ödeyemeyeceğim. Bu güzelliğin bedelini ödeyemem" diyerek davetlileri gulduıdu. Gala gecesinde taşeron hizmetlerinden tur operatörlerine kadar turizm sektörüyle ilgili 35 ödül sahiplerini buldu. 


Hürriyet ek


Geri Dön