18 / 05 / 2024

QM Awards

QM Awards

PROFESYONEL Otel Yöneticileri Derneği'nin (POYD) geleneksel gala gecesinde GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından bu yıl 5'ncisi düzenlenen 'QM AWARDS 2014' ödülleri sahiplerini buldu.

YDA Group Sign of the City Awards 2015'te 3 ödül aldı!

YDA Group, "Sign of the City Awards 2015"te 2'si birincilik olmak üzere 3 kategoride ödüle layık görüldü. YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, ödüllerle ilgili açıklama yaptı.

Torunlar GYO, Sign of the City Awards'da 2 ödül birden aldı!

Türkiye'de hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Torunlar GYO, 'Sign of the City Awards"da 2 ödül birden aldı.

Zorlu Center Business Awards'tan 4 ödül aldı!

Zorlu Center, Kanada'da düzenlenen Stevie International Business Awards'tan dört ödül ile döndü. Zorlu Center; Yeni Yıl Festivali ve Konsept Çocuk Aktiviteleri ile 'Yılın En İyi Halkla İlişkiler Kampanyası' ödüllerine layık görüldü.

YDA Group Sign of the City Awards'tan 3 ödül aldı!

YDA Group, Hürriyet tarafından düzenlenen "Sign of the City Awards 2015"te 2'si birincilik olmak üzere 3 kategoride ödüle layık görüldü.

YDA Group, Sign of the City Awards 2015’te 3 ödül birden aldı!

Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlenen "Sign of the City Awards" yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi.

YDA Group, Sign of the City Awards'tan 3 ödülle döndü!

Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla Hürriyet’in düzenlediği ‘Sign of the City Awards 2015’ yarışmasında YDA Group, Başkent’e 3 ödülle döndü.

Nef, Sign of the City Awards'tan 3 ödül aldı!

Yenilikçi yaklaşımları ve konseptleriyle uluslararası gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış ve tasarım anlayışı sunan Nef, uluslararası prestijli yarışmalardaki üstünlüğünü Sign of the City Awards 2015’te de sürdürdü.

Tahincioğlu, Sign of the City Awards’tan 2 ödül aldı!

Gayrimenkul sektörünün en önemli ödüllerinden biri olan Sign of the City Awards’da 5 projesiyle, 7 kategoride 13 başvurusu finale kalan Tahincioğlu, 2 ödülün sahibi oldu.

Hafele, Sign of the City Awards'a sponsor oldu!

Kısa sürede gayrimenkul sektörünün en prestijli organizasyonları arasında yerini alan “Sign of the City Awards”, 4 Kasım Çarşamba akşamı sahiplerini buldu. Şehrin en iyi gayrimenkul projelerinin yarıştığı etkinliğin sponsorları arasında Häfele yer aldı.

Primemall SivasPark, Sign of The City Awards ödülünü aldı!

Gayrimenkul sektöründe en iyileri belirlemek amacıyla gerçekleştirilen “ Sign of the City Awards 2015 ” için yarışan 140 projeden 31’i ödüllendirildi.

Sign of the City Awards 2015 ödüllerini kimler aldı?

Ulusal ve uluslararası platformda önemli bir yeri olan,Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlenen "Sign of the City Awards" yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi.

Concord İstanbul, Sign of the City Awards'tan ödül aldı!

Türkiye gayrimenkul sektörünün en prestijli yarışması olan 'Sign of the City Awards 2015' ödül töreni önceki akşam yapıldı. Törende Fikirtepe'deki 'Concord İstanbul' 'En İyi Dönüşüm Projesi' seçildi.

Sign of the City Awards 2015 sahiplerini buldu!

Hürriyet tarafından düzenlenen “Sign of the City Awards” yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi. Gayrimenkul sektörü aktörlerinin yoğun katılım gösterdiği gecede 31 ödül sahibini buldu.

QM Awards Haberi

QM Awards

PROFESYONEL Otel Yöneticileri Derneği'nin (POYD) geleneksel gala gecesinde GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından bu yıl 5'ncisi düzenlenen 'QM AVVARDS 2014' ödülleri sahiplerini buldu. Limak Lara Otel'deki gala gecesine Antalya Vali Yardımcısı Recep Yüksel. Muratpaşa Belediye Başkanı CHP'li Ümit Uysal, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, Dünya Skal Başkanı Salih Çene ile Antalya Tanıtım Vakfı Başkanı Nizamettin Şen'de katıldı. POYD Başkanı Ali Kızıldağ, Belaruslu eşi Anastasya Kızıldağ'la birlikte turizmci davetlileri karşıladı. 2015 yılı ile ilgili beklentilerini anlatan Ali Kızıldağ, "Fırtınalı geçecek bir 2015 bizi bekliyor. Bu gece bütuıı masalarda, 'işte o pazarda ne olacak, bu pazarda ne olacak. Kurlar ne olacak, ruble ne olacak" gibi şeyleri unutmanızı, sene sonu yorgunluğunuzu burada atmanızı, 2015'e de yüksek...