18 / 05 / 2024

QNB Finansbank emekli promosyonunu güncelledi! QNB Finansbank ne kadar emekli promosyonu veriyor?

QNB Finansbank emekli promosyonunu güncelledi! QNB Finansbank ne kadar emekli promosyonu veriyor?

Emekli promosyonunda bankalar arası yarış alev aldı. 5 bin TL ile başlayan emekli promosyonu 8 bin TL'ye ulaştı. Son olarak QNB Finansbank'ta emekli promosyonunu güncelledi. Peki QNB Finansbank ne kadar promosyon verecek? İşte detaylar...



QNB Finansbank emekli promosyonunu güncelledi! QNB Finansbank ne kadar emekli promosyonu veriyor?

QNB Finansbank müşterisi emekli vatandaşlar, Türkiye’deki tüm QNB Finansbank şubelerinde öncelikli hizmet alabilmelerinin yanı sıra yurt içi tüm banka ve ATM’lerden ayda 2 defa ücretsiz para çekme hakkına da sahip olacaklar.

Öte yandan, QNB Mobil ve Bireysel İnternet Bankacılığı kullanılarak yapılacak işlemlerden EFT ve havale işlemlerinden de ücret alınmayacak. Bunlara ek olarak, emekli maaşını bankadan alan CardFinans Emekli kredi kartı sahipleri, eczane ve market harcamalarında yılda 360 liraya varan indirimlerden faydalanabilecek.

Söz konusu açıklamada görüşlerine yer verilen QNB Finansbank Bireysel Bankacılık ve İşletme Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Enis Kurtoğlu; QNB Finansbank olarak, emekli bankacılığı kapsamındaki hizmetleri, müşterilere klasik bankacılık hizmetlerinden daha fazlasını sunma hedefiyle gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Enis Kurtoğlu, "Emeklilerin finansal ihtiyaçlarına özel çözümler üretmenin yanı sıra bankacılık işlemlerinde de hayatlarını kolaylaştıracak uygulamalarla yanlarında olmaya devam edeceğiz." açıklamasında bulundu.

Öte yandan QNB Finansbank önceki emekli promosyonu şu şekildeydi: Aylık 1.499 TL altında maaş alanlara 3.500 lira, 1.500-2.499 TL arasında olanlara 4.250 TL, 2.500 TL ve üzeri olanlara 5.000 lira ödüyor.

Emekli promosyonunda son dakika! Bankalar kesenin ağzını açtı! Ödemeler 8250 TL'yi buldu! Garanti, Akbank, Ziraat, TEB..

Asgari ücret ve emekli maaşının ardından bir zam daha geldi! Artık 5 bin 700 TL ödenecek


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön