Kent Haberleri

QNB Finansbank'tan 30 Haziran 2024 uyarısı! Başvuranın hesabına ay sonuna kadar maaşa ek 15 bin TL yatırılacak!

Haziran ayı ile birlikte pek çok banka da emekli promosyonlarında güncellemeye gitti. Peki QNB Finansbank emekli promosyonu ne kadar? Finansbank emekliye ne kadar promosyon veriyor? 

Geçtiğimiz aylarda kamu bankalarının emekli promosyonlarını 8 bin Türk Lirası ile 12 bin Türk Lirası arasına yükseltmesinden sonra özel bankaların promosyonları da pek çok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. 

Pek çok emekli bankaların promosyon rakamlarını merak ederken bankalar da resmi web sitelerinden yeni tutarları tek tek paylaştı. Gündemden düşmeyen maaş promosyonları emeklilere ek gelir sağlıyor fakat söz konusu promosyondan yararlanabilmek için bankaların da emeklilerde aradığı şartları bulunuyor. 

Emekli vatandaşların promosyon rakamlarını en çok merak ettiği bankalardan bir tanesi de QNB Finansbank oldu. Peki Finansbank emekli promosyonu kaç TL?

FİNANSBANK EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR HAZİRAN 2024?

SGK tarafından yapılan başvurular sonucu Emekli maaşı bağlandıktan sonra QNB Finansbank Mobil üzerinden, şubelerden veya 0850 222 11 00 numaralı Emekli Bankacılığı Hizmet Hattı üzerinden promosyon başvurusu yapılabiliyor. Ayrıca verilen detaylara göre çağrı merkezinden başvuru yapmak isteyenlerin banka müşterisi olması gerekirken QNB Mobil'i indirerek "Finansbanklı Ol" seçeneği ile müşteri olunabiliyor.

QNB Finanbank promosyonu, emeklilerin promosyon taleplerinden hemen sonra bankadan alınan ilk ve tam maaş tarihini takip eden 3 iş günü içinde yatırılıyor. 


QNB FİNANSBANK PROMOSYON 

Aylık Maaş Tutarı 0 - 9 bin 999 Türk Lirası arasında olan emekliler için  6 bin 250 Türk Lirası,

Aylık Maaş Tutarı 10 bin Türk Lirası - 14 bin 999 Türk Lirası arasında olanlar için 10 bin Türk Lirası,

Aylık Maaş Tutarı 15 bin 19 bin 999 Türk Lirası olanlar için 12 bin 500 Türk Lirası promosyon,

Aylık Maaş Tutarı 20 bin Türk Lirası ve üzerinde için 15 bin Türk Lirası promosyon ödemesi veriliyor. 

 

Ev kadınlarına erken emeklilik mi geliyor?

Emekliye 3 kez zam iddiası! Emekli maaşları için rakam verildi! Uzman isim resmen açıkladı!

TOKİ'den Haziran 2024 müjdesi! Evi olmayanlara 1.921 yeni konut geliyor! 

Ayrıca, Finansbank emeklilere, CardFinans Emekli kredi kartından yıllık 1.200 Türk Lirası indirim sunarken, böylece de emeklilik ödülü 16 bin 200 TL'ye yükselmiş oluyor.