12 / 05 / 2024

QNB Finansbank'tan havalara uçuracak son dakika kampanyası! Aman duymadım demeyin!

QNB Finansbank'tan havalara uçuracak son dakika kampanyası! Aman duymadım demeyin!

QNB Finansbank promosyon yarışında herkesi geçmeye kararlı! Şimdi de faturalarda bir güzellik yapacak! İşte bütün ayrıntılar...



Bankalar, müşterilerinin bankaları aracılığıyla düzenli işlem yapmalarını istemektedir. Bu nedenle, hesabınızdaki işlemler için hem promosyon ödemeleri hem de hediye ödülleri sunarlar. Ayrıca, kredi kartınızla yaptığınız alışverişlerde genellikle bonus almaya hak kazanırsınız.

QNB Finansbank'ın şimdi de müşterilerine faturalarla ilgili bir müjdesi var. Bankanın yaptığı açıklamaya göre faturalarını düzenli ödeyenler 120 TL ikramiye alabilecek.

 QNB Finansbank tan havalara uçuracak son dakika kampanyası! Aman duymadım demeyin!

QNB FİNASBANK'TAN OTOMATİK ÖDEME TALİMATI VERENE 120 TL BONUS HEDİYE!

Türkiye'nin en büyük bankaları arasında yer alan QNB Finansbank yeni kampanyasının adını "CardFinans Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Kampanyası" olarak belirledi.

Bu kampanya,vadesiz hesabı olanlar ya da CardFinans ve QNB First logolu kredi kartı kullananlar bu hazırlanan kampanyadan faydalanabilirler. Otomatik ödemeli siparişlerde fatura başına 40 TL ve toplamda 120 TL ödül sizi bekliyor. Kampanyanın bitmesine sayılı günler kaldı. 

Hızlı Hareket Eden QNB müşterileri bonus almaya hak kazanır. QNB Finansbank kampanyası için son başvuru tarihinin 31 Ocak 2023 olduğu bildirildi. Bonuslar alındıktan sonra 25 gün içinde kullanılmalıdır. Aksi takdirde bonus kaldırılacaktır. QNB Finansbank'ın devam eden kampanyalarına ve çeşitli fırsatlarına resmi internet sitesinden mobil uygulamalarına kadar birçok kanaldan ulaşabilirsiniz.

 QNB Finansbank tan havalara uçuracak son dakika kampanyası! Aman duymadım demeyin!

KAMPANYA HAKKINDA BÜTÜN AYRINTILAR!

  • Ödeme tarihinde hesap bakiyesinin ya da kredi kartı limitinin yetersiz olması durumunda fatura ödeme işlemi gerçekleşmeyecek.
  • Kampanya sadece CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları ve QNB Finansbank vadesiz hesap üzerinden verilen talimatlar için geçerli olacak.
  • Kazanılan ParaPuan'ların kullanım süresi 25 gün olup, bu süre sonunda kullanılmayan ParaPuan'lar geri alınacak.
  • QNB Finansbank Şubelerinden, Çağrı Merkezi, QNB Mobil veya Bireysel İnternet Bankacılığından otomatik fatura ödeme talimatı verilebilir.
  • Her müşteri kampanyadan yalnızca bir kere faydalanılabilir ve toplamda en fazla 120 TL değerinde ParaPuan kazanabilecek.
  • ParaPuan kampanyasına dahil olan faturalar ile başka kampanyalara katılım gerçekleştirilemez.
  • Enpara, CardFinans Ticari, CardFinans Fix, Sanal Kartlar, CardFinans Trendyol ve Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartları üzerinden vereceğiniz talimatlar kampanyaya dahil değildir.

DETAYLI BİLGİ İÇİN: http://www.cardfinans.com/kampanyalar/cardfinans-otomatik-fatura-odeme-talimati-kampanyasi-39475

PTT’ye giden 10 bin TL nakit alıyor! Hemen bakmayan sonra bin pişman olur!
Denizbank’tan müjde! Faizsiz 5 bin TL’yi anında verecek! Emeklilere değil herkese özel kampanya!
Aile Bakanlığı'ndan dar gelirliye nefes olacak müjde! Kimlik kartı ile başvurana 350-600 TL her ay harçlık gibi yatacak!

Geri Dön