09 / 05 / 2024

QNB Finansbank’tan son çağrı! Adınıza yatırılacak bu parayı hemen almanız istendi!

QNB Finansbank’tan son çağrı! Adınıza yatırılacak bu parayı hemen almanız istendi!

QNB Finansbank, Boyner’le beraber düzenlediği kampanya kapsamında müşterilerine 200 TL hediye edeceğini paylaştı. Kampanyanın 25 Haziran’da sona ereceğini duyuran QNB Finansbank, kampanyaya ilişkin detayları ve katılım koşullarını da paylaştı.



KAMPANYA DETAYLARI

  • ParaPuan kampanyasına katılım sağlamak için 15 Haziran - 25 Haziran 2023 tarihleri arasında “BOYNER” yazıp, QNB Finansbank’ta kayıtlı cep telefonu numaralarından 2273'e SMS göndererek ya da QNB Mobil uygulaması/Diğer işlemler/Kampanyalar/Hemen Katıl adımından kampanyaya katılım sağlayarak kayıt olunacaktır. Alınacak kampanya katılım onay mesajından sonra kampanyaya katılım sağlanacaktır. Gönderilecek her SMS’in ücretlendirmesi, operatörlerin kendi kampanya katılım mesaj tarifeleri üzerinden yapılacatır.  

  • CardFinans Nakit banka kartınızla söz konusu kampanyadan faydalanmak için kayıt olma şartı bulunmamaktadır.

 QNB Finansbank’tan son çağrı! Adınıza yatırılacak bu parayı hemen almanız istendi!

  • ParaPuan kampanyalarından bir müşteri bir defa, 2 bin TL ve üzeri ilk harcamasında yararlanabilecek olup, en fazla 200 TL ParaPuan kazanabilecektir.

  • Kazanılan ParaPuan’lar kampanyaya kayıt olup işlem gerçekleştirdiğiniz kredi kartınıza 27 Haziran 2023 tarihinde yüklenecektir. Bunun yanı sıra, ilgili ParaPuan’lar temmuz sonuna kadar online hariç QNB Finansbank üye işyerlerinde geçerli olacaktır.

  • Kampanya kapsamında kazanılan ParaPuan’lar online harcamalarda ve değerli ParaPuan olarak kullanılamayacaktır.

  • Kampanya çerçevesinde satın alınan ürünlerin iadesinde, yüklenen ParaPuan’lar geri alınacaktır. Eğer ilgili puanlar harcanmış ise, söz konusu tutar ParaPuan aktarılan karta TL borcu olarak yansıtılacaktır. 

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Garanti Bonus kartı olanlar dikkat! Bu parayı ay sonuna kadar alabilirsiniz!

Akbank’tan Axess’lilere tamı tamına 1.000 TL hediye!

BİM’de Kumtel elektrikli düdüklü tencere seti 1.499 TL’ye, katlanır temizlik seti 199 TL’ye su pompası 59 TL’ye düştü!

Geri Dön