04 / 05 / 2024

Quality İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Quality İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 120 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed İmran tarafından kuruldu.



Quality İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  120 binTL sermaye bedeli ile Muhammed İmran tarafından kuruldu.

Quality İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi:
1. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. İkamet amaçlı konutlar inşa etmek, fabrika, iş yerleri inşaatını, tadilat ve dekorasyonlarını yapmak, yurt içinde ve yurt dışında su kuyuları açmak, ibadethane mescid ve cami inşaatlarını yapmak, kat karşılığı mesken ve iş yerlerinin inşaatını yapmak. Her türlü gayrimenkul ev, arsa, arazi, iş yeri, fabrika alım satımını ve kiralanmasına aracılık etmek. -İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2. İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2. Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alım satımı dağıtımı ithalat ve ihracatını yapmak. 3. Her türlü hazır giyim, konfeksiyon ürünleri ve aksesuarları toptan ve perakende alım satımını, imalatını yapmak. 4. Hastane, klinik, poliklinik, laboratuvar ve doktor muayenehaneleri ile sağlık kuruluşlarının ihtiyaçları olan her türlü tıbbi cihaz ve yedek parçaları, laboratuvar malzemeleri, ortopedik alet ve malzemelerin, röntgen alet ve malzemeleri, cerrahi malzemeler, radyoloji ve nükleer tıp malzemeleri, steril malzemelerin üretimi, alım satımını yapmak. 5. Her türlü dayanıklı tüketim malları, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, televizyon, küçük ev aletleri, fırın, şofben, elektrik süpürgesi, her türlü elektronik eşya cep telefonu, bilgisayar alım satımı ve üretimini yapmak.


Geri Dön