29 / 04 / 2024

Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyat listesi!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyat listesi!

Firma: Viatrans – Meydanbey

Proje: Quasar İstanbul

500 milyon İsviçre Frangı yatırım bedeline sahip olan Qusar İstanbul projesi 2 kule halinde İstanbul Mecidiyeköy bölgesinde konumlandırılıyor. Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyat listesinin ayrıntıları haberimizde yer alıyor.



58 adet ofis, 4 cafe, 17 ticari ünite ve 257 adet rezidans daireden meydana gelen Quasar İstanbul projesi İstanbul'un Mecidiyeköy bölgesinde konumlandırılıyor. Meydanbey ve Viatrans imzası ile inşa edilen Quasar İstanbul Evleri 2 kule halinde yükseliyor. 


Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyat listesi haberimizin devamında yer alıyor. 189 bin 620 metrekare inşaat alanına sahip olan Mecidiyeköy Quasar İstanbul Evlerinde dairelerin alanları 116 metrekare ile 518 metrekare arasında değişiyor. 


23 bin 700 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Quasar İstanbul Evlerinde yer alan dairelerin 2015 yılı içerisinde teslim  edilmesi planlanıyor. Quasar İstanbul Mecidiyeköy Evleri toplamda 500 milyon İsviçe Frangı yatırım bedeline sahip.


Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyat listesi bilgisinden önce projenin sosyal alanlarından bahsedelim. Satış sürecinin devam ettiği Mecidiyeköy Quasar İstanbul Konutlarında cafe, çocuk oyun alanları, sauna ve  buhar odası gibi sosyal imkanlarda yer alıyor. 


Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyat listesi hakkında detaylı bilgi almak için 444 7 123 numaralı irtibat telefonu arayabilirsiniz. Quasar İstanbul ulaşım bilgileri şöyle:


Mecidiyeköy Quasar İstanbul nerede?

Quasar İstanbul Mecidiyeköy telefon numarası: 444 7 123

Mecidiyeköy Quasar İstanbul adres: Büyükdere Cad. No: 76 Eski Likör Fabrikası Mecidiyeköy 34393 Şişli, İstanbul


Quasar İstanbul Mecidiyeköy iletişim:

Telefon: 444 7 123

Web Adresi: www.viatrans.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön