04 / 05 / 2024

Quasar Mecidiyeköy fiyat listesi!

Quasar Mecidiyeköy fiyat listesi!

Firma: Viatrans – Meydanbey

Proje: Quasar İstanbul

2 kulede meydana gelen Quasar Mecidiyeköy fiyat listesi bilgilerine haberimizden ulaşmanız mümkün...



4 bin 300 metrekaresinin sosyal alanlar için ayrıldığı Quasar İstanbul projesi, İstanbul Avrupa yakası Mecidiyeköy'de yükseliyor. Quasar Mecidiyeköy fiyat listesi için haberimizden yararlanabilirsiniz.


Yatırım beledi 500 milyon İsviçre Frangı olan Quasar İstanbul Residence, 257 adet rezidans daire, 58 adet ofis ve 17 adet ticari birimden meydana geliyor. Quasar Mecidiyeköy fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor.


Viatrans-Meydanbey ortak projesi olarak inşa edilen Mecidiyeköy Quasar İstanbul projesinin inşaat alanı 189 bin 620 metrekare olarak belirlendi. Quasar Mecidiyeköy fiyat listesi bilgileri haberimizden ulaşabilirsiniz.


Quasar Mecidiyeköy fiyat listesi!


Teslimlerin 2015 yılı içerisinde başlaması öngörülen Quasar İstanbul Mecidiyeköy, eski Likör Fabrikası arazi üzerinde konumlanıyor. Projede yer alan rezidans daireler 75 metrekare ile 765 metrekare arasında alanlara sahip.


23 bin 700 metrekare arsa alanı üzerinde yer alan Quasar Mecidiyeköy fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı ise 6 bin dolardan başlayıp, 11 bin dolara kadar yükseliyor.


Telefon: 0212 275 63 00

Web Adresi: www.viatrans.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön