29 / 04 / 2024

Viatrans Meydanbey Quasar Mecidiyeköy'de metrekare 6 bin dolar!

 Viatrans Meydanbey Quasar Mecidiyeköy'de metrekare 6 bin dolar!

Firma: Viatrans – Meydanbey

Viatrans Meydanbey Quasar Mecidiyeköy 'de metrekare birim fiyatı 6 bin dolar ile 11 bin dolar arasında değişiyor. Quasar İstanbul Mecidiyeköy'de 500 milyon İsviçre Frangı yatırımı ile inşa ediliyor...




Viatrans - Meydanbey Ortak Girişimi'nin projesi Quasar İstanbul Mecidiyeköy'de 23 bin 700 metrekare arazi alanında inşa ediliyor. Karma bir proje olarak yükselen Quasar İstanbul projesi ofis, otel, rezidans, mağaza, kültür sanat alanları bulunuyor.


Viatrans Meydanbey Quasar Mecidiyeköy'de metrekare birim fiyatları 6 bin dolar ile 11 bin dolar arasında değişiyor. Quasar Mecidiyeköy'de rezidans dairelerin büyüklükleri 75 metrekareden başlayıp, 765 metrekareye kadar tasarlandı.


Quasar İstanbul Residence'nin havadan son görüntüleri!


275 adet rezidans daire, 17 mağaza, 58 ofis ve 4 adet kafenin yer aldığı Quasar Mecidiyeköy projesinde  otel alanı için, ünlü otel zincirlerinden olan Fairmont Hotels ile anlaşma sağlandı. Fairmont Quasar Hotel'de 210 adet oda bulunuyor.


Viatrans Meydanbey Quasar Mecidiyeköy projesinde konut teslimlerinin 2015 yılının son çeyreğinde yapmayı planlıyor. 189 bin 620 metrekare inşaat alanına sahip olan Quasar Mecidiyeköy projesi, Büyükdere Caddesi'nde Ali Sami Yen Projesi olan bilinen Torun Center'ın arka tarafında yükseliyor.


 Viatrans Meydanbey Quasar Mecidiyeköy de metrekare 6 bin dolar!


www.viatrans.com.tr

0212 275 63 00

Gülcihan YELKENCİ/emlakkulisi.com


Geri Dön