01 / 05 / 2024

Radisson Blu Hotel, Otel Kategorisinde Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Radisson Blu Hotel, Otel Kategorisinde Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

10-11 Nisan tarihlerinde Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen Gayimenkul Ödüllleri Töreni'nde Otel Kategorisi Kazananı Radisson Blu Otel İstanbul Asia oldu....





İlk kez ArciPARC 2008 kapsamında verilen ve bu yıl 4.sü dağıtılan gelenekselleşmiş Gayrımenkul ödülleri konut,otel,ofis ,alışverişmerkezi,karma kullanım ve alternatif yatırımlar olmak üzere toplam 6 kategoride dağıtıldı.

İzleyicilerin Oylarıyla Belirlenen Gayrımenkul Ödüllleri Töreninde Otel Kategorisi Kazananı Radisson Blu Otel İstanbul Asia oldu.


Projenin geliştiricisi Ant Yapı adına Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyesi  Mehmet Okay'a ve projenin mimarı Metex Design adına Hülya Erk'e ödüllerini Servotel Başkan Yardımcısı Ayla Heyfegil sundu.


ArkiPARC Gayrimenkul Ödülü 2013 Otel Kategorisinde Radisson Blu Hotel IstanbulAsia


Ataşehir’de Yaklaşık Bir Yıldır Konuklarını Ağırlayan Radisson Blu Hotel Istanbul Asia, 11 Nisan 2013 Tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde Gerçekleşen ArkiPARC 2013’te Otel Kategorisinde Gayrimenkul Ödülü’nün Sahibi Oldu.


2012 yılı Mart ayından bu yana faaliyet gösteren Radisson Blu Hotel Istanbul Asia, dünyanın en hızlı büyüyen otel zincirlerinden biri olan Carlson Rezidor Hotel Group tarafından işletiliyor. Geçtiğimiz yıl 20. yılını kutlamakta olan ve dünyanın en büyük 70 inşaat şirketinden biri olarak gösterilen Ant Yapı’nın sahip olduğu ve yapımını üstlendiği Radisson Blu Hotel Istanbul Asia’nın mimari çalışmaları ise Metex Grup Sinan Kafadar imzasını taşıyor. 50 Milyon USD yatırım bedeliyle hayata geçirilen otel, 16 katlı ve 195 konuk odasına sahip.


Ataşehir’in Yeni İş ve Turizm Merkezi!


Asya’nın en canlı iş bölgesi Ataşehir’de yer alan Radisson Blu Hotel Istanbul Asia, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 25 km ve Atatürk Havaalanı’na 51 km mesafede yer alıyor. Otel aynı zamanda Anadolu ve Avrupa’yı birbirine bağlayan iki köprünün de birleşiminde konumlandırılmış olması sebebiyle, Anadolu yakası şehir merkezine de sadece birkaç dakika uzaklıkla.


Radisson Blu Hotel Istanbul Asia’da tüm odalarda ücretsiz kablosuz internet servisi ve LCD televizyon bulunuyor. Otel içerisinde hizmet veren, Türk ve dünya mutfaklarının spesiyallerini sunan Core Grill & Bar restaurant ve havuz kenarında yer alan H Terrace Bar, tam donanımlı SPA, Türk Hamamı, sauna, jakuzi buhar banyosu, masaj odaları, fitness merkezi, açık ve kapalı yüzme havuzu ile Radisson Blu Hotel Istanbul Asia, hem iş hem de tatil amaçlı seyahat edenler için mükemmel bir tercih olacak.


Otelde ayrıca, son teknoloji teknik ekipmanlarla donatılmış 12 adet toplantı salonu ve 411 metrekarelik gün ışığı alan Balo Salonu bulunuyor. Ücretsiz wireless internet hizmeti gibi otel içerisindeki ekstra hizmetler ve avantajlar, Radisson Blu Hotel Istanbul Asia’nın konuklarını bekliyor. 


Geri Dön