30 / 04 / 2024

Radisson ile İskender Dilek şehir otelciliğine ağırlık veriyor!

Radisson ile İskender Dilek şehir otelciliğine ağırlık veriyor!

Çeşme Sheraton'da kalan 4 bin 500 misafirini yurtdışında ücretsiz ağırlayan İskender Dilek, bu kampanyaya dünya turuyla ara verecek. Dilek, Şişli ve Tepebaşında açacağı iki otelle şehir otelciliğine adım atacak



Turizmde fark yaratarak gerçekleştirdiği promosyonlarla bugüne kadar Çeşme Sheraton'da kalan 4 bin 500 misafirini yurtdışında ücretsiz ağırlayan İskender Dilek, bu kampanyaya dünya turuyla ara verecek. Dilek, Şişli ve Tepebaşında açacağı iki otelle şehir otelciliğine adım atacak.

'Sheraton Çeşme'de konaklayanlara Avrupa'nın çeşitli ülkeleri ve Amerika'da bedava tatil' imkanı sunan kampanyalarıyla Türk turizminde ilklere imza atan Dilek Holding ve Sheraton Çeşme Başkan Yardımcısı İskender Dilek, bu kampanyanın finalini dünya turu ile yapacak. Kampanyadan 4 bin 500 müşterinin faydalandığını belirten İskender Dilek, uygulamaya iki yıl ara vereceklerini söyledi.

İki yıl ara verecek
Gelecek yıl New York, Miami, Roma, Paris, Amsterdam ve Nice seyahatlerinin ardından dünya turu ile finali yapıp ara vereceklerini söyleyen İskender Dilek, "En iyi kampanya da olsa bir süre sonra sıradanlaşıyor. Bundan dolayı bir iki yıl ara vermeyi düşündük. Dünya turu ile ilgili çok güzel bir proje oluşturduk. Sömestırda on beş gün çok seçici destinasyonlar yaparak final yapacağız" dedi.

İstanbul'da iki otel
İstanbul'da Şişli'de ve Tepebaşı'nda iki otel yatırımı yapacaklarını söyleyen İskender Dilek, bu yatırımlar için, Radisson adını kullanan ilk grup olacaklarını söyledi. Şişli'deki otelin daha çok iş oteli olacağını söyleyen İskender Dilek, "Toplantı odaklı olacak. Açık havuz ve düğün yapılacak alan da bulunacak. Tepebaşı'ndaki ise yurtdışından tatil amaçlı gelenlere yönelik" diye konuştu.

SPA yine önemli olacak
İki oteli de Ekim 2012'de açmayı planladıklarını belirten İskender Dilek, "iki otelde de SPA önemli yere sahip olacak. SPA'yı ilk kullanan oteliz. Çeşme Sheraton SPA için tüm terapistler Bali'den getirilmişti. İstanbul'daki otellerde de Balili terapistlerle çalışacağız" dedi. Dilek, Şişli'deki yatırımın 100 milyon dolar, Tepebaşı'ndaki otelin de 60 milyon dolara mal olacağını ifade etti.
Esra Savaş/Posta


Geri Dön