29 / 04 / 2024

Radisson Paris Boulogne Otel satıldı

Radisson Paris Boulogne Otel satıldı

Paris'in önde gelen lüks otellerinden Radisson Paris Boulogne Otel, otel yatırım hizmetleri sektöründe dünyanın ilk ve en önde gelen şirketi Jones Lang LaSalle Hotels'in danışmanlığında Capital France Hôtel'e satıldı. 



Global krize rağmen Jones Lang LaSalle Hotels olarak 2009 yılında da önemli otel alım- satım işlemlerine danışmanlık vermeye devam ettiklerini belirten Jones Lang LaSalle Hotels EMEA CEO'su Mark Wynne-Smith; sözkonusu satışın Paris'in 2009 yılındaki ilk otel alım- satım işlemi olan satışı olduğunu söyledi. Mark Wynne-Smith   "Bu satış, global krize rağmen Paris pazarında orta vadede bir güven olduğunun işaretini veriyor. Halen aktif olarak alım satım işlemi gerçekleştiren yatırımcılar, Paris ve Londra'ya odaklanmaya devam ediyor. Uluslararası ve yerel ziyaretçilerin ilgisini çekme konusunda kaydadeğer bir esneklik gösteren Paris'teki oteller diğer şehirlerin aksine değerlerini korumaya devam ediyor" dedi. 


Türkiye pazarında aktif olarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Mark Wynne-Smith, "Türkiye sürekli kendini geliştiriyor. Özellikle İstanbul, önemli kongre ve sergi merkezi olabilir, bu da oteller için daha fazla potansiyel yaratır.   Jones Lang LaSalle Hotels olarak Türkiye genelinde 2008 yılında altı projenin,  2009 yılının ilk çeyreğinde ise dört projenin fizibilite ve değerleme çalışmalarını gerçekleştirdik. 2008 yılında iki, 2009 yılında ise üç projeye operatör bulma ve yönetim anlaşması danışmanlığı hizmeti verdik. Ayrıca 2008 yılında iki projeye alım satım danışmanlığı verdik" dedi. 


www.joneslanglasallehotels.com


Geri Dön