29 / 04 / 2024

Ramada Plaza Otel İzmit'te otel inşa edecek!

Ramada Plaza Otel İzmit'te otel inşa edecek!

Konaklama tesislerinden Ramada Plaza Otel, İzmit merkezde yer alan Fuar Apartma’nın büyük bölümünü satın aldı. Birkaç dairede anlaşmazlık yaşayan Ramada’nın bütün daireleri satın aldıktan sonra binayı yıkarak yerine otel inşa edeceği öğrenildi.



Konaklama tesislerinden Ramada Plaza Otel, İzmit merkezde yer alan Fuar Apartma’nın büyük bölümünü satın aldı. Birkaç dairede anlaşmazlık yaşayan Ramada’nın bütün daireleri satın aldıktan sonra binayı yıkarak yerine otel inşa edeceği öğrenildi


182 oda kapasitesiyle kentimizin en büyük konaklama tesislerinden biri olan 5 yıldızlı Ramada Plaza Otel, büyük bir yatırıma imza atmaya hazırlanıyor. İzmit Yahyakaptan Mahallesi’nde yer alan otelinde müşterilerine hizmet veren otel artan talebi karşılamak için bir süre İzmit kent merkezinde yer arayışına girmişti. Ömerağa Mahallesi Şahabettin Bilgisu Caddesi’nde yer alan binaları inceleyen otel yetkilileri 2 bin 100 metrekare kullanım alanına sahip Fuar Apartmanı’nı beğendi.


23 DAİREYİ SATIN ALDI

30 daireli Fuar Apartmanı’nda 23 daireyi satın aldığı iddia edilen otelin geri kalan bir kaç dairede mülk sahibi ile sorun yaşadığı öğrenildi. Sorunları çözmek için görüşmelerine devam eden otel yetkililerinin bütün binayı satın aldıktan sonra burada yer alan betonarme yapıyı yıkarak yerine 5 yıldızlı bir otel inşa edeceği öğrenildi. Bilindiği üzere bölgede yer alan eski Valilik Hizmet Binası kısa süre içerisinde yıkılacak. Valilik Hizmet Binası yıkıldıktan sonra yerine kent merkezi inşa edilecek ve bölge ferahlayacak.



Kocaeli Manşet


Geri Dön