27 / 04 / 2024

Ramazan'a özel konut kampanyaları!

Ramazan'a özel konut kampanyaları!

İnşaat yatırımcıları 11 ayın sultanı Ramazan'a özel düzenledikleri kampanyalarla uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile ev sahibi olmaya davet ediyor...



11 ayın sultanı Ramazan, bereketini konutta da gösterdi. İnşaat yatırımcıları Ramazan ayına özel düzenledikleri kampanyalarla müşterilerini çok uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile ev sahibi yapıyor. Kimi faizi sıfırladı, kimi taksiti erteledi, kimi ise fiyatları indirdi... İşte 11 ayın sultanı Ramazan'a özel konut kampanyaları....


Ramazan a özel konut kampanyaları!


Çukurova Tower'da çifte fırsat

Çukurova Gayrimenkul güvencesiyle Kartal'da hatayata geçirilen Çukurova Tower projesinde yüzde 1 peşinatla konut sahibi olma fırsatı sunuluyor. Yüzde 1 KDV oranı ile satışların devam ettiği projede toplam 253 daire yer alıyor. Stüdyodan 3+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı Kartal Çukurova Tower projesinde stüdyo daireler 149 bin TL, 1+1'ler 225 bin TL, 2+1'ler 360 bin TL, 3+1'ler ise 585 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ramazana özel düzenlenen kampanya kapsamında 2 farklı ödeme seçeneğinin sunulduğu Çukurova Tower Kartal projesinde dileyenler yüzde 1 peşinat veriyor  yüzde 24'lük tutarı ise teslimde ödüyor, kalan yüzde 75'lik kısım ise 120 aya kadar vadelendiriliyor. Diğer ödeme seçeneğine göre ise yüzde yüzde 5 evi satın alırken, yüzde 30 teslimde kalan ödeniyor. Kalan yüzde 65'lik tutar ise 1 yıl ertelemeli olarak banka kredisi ile taksitlendiriliyor. Projede teslimlerin Ekim 2014'te yapılması planlanıyor. 


Ramazan a özel konut kampanyaları!


Angel’s Peninsula Hotel’de bir hafta iki kişilik tatil

Şehrizar Konakları projesinde nakit alımlarda yüzde 5 indirim ve Angel’s Peninsula Hotel’de bir hafta iki kişilik tatil fırsatı sunuluyor.  TOKİ  iştiraki Emlak Konut GYO ve Gap İnşaat ortaklığında Üsküdar Altunizade'de hayata geçirilen projede 11 Temmuz - 7 Ağustos 2013 tarihleri arasında Şehrizar Konakları’ndan daire alanlar, Angel’s Peninsula Hotel’de 1 hafta 2 kişilik tatil kazanıyor. Kampanya ayrıca nakit alımlarda yüzde 5 oranında indirim ve dosya masrafsız kredi kullanımı olanağı da sunuluyor. Ramazan kampanyasından yararlananlar Angel’s Peninsula’da yapacakları tatil boyunca deluxe deniz manzaralı odalarda konaklayacaklar ve bu haklarını 2013 yılında istedikleri tarihlerde kullanabilecekler. 38 blokta toplam 208 daireden oluşan Şehrizar Konakları projesinde 3+1'den 9+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Projede büyüklükleri 147 ile 464 metrekare arasında değişen konutlar 2 milyon 100 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Ramazan a özel konut kampanyaları!


Sıfır peşinat, sıfır taksit ve 120 ay vade

Dap Yapı tarafından Maltepe Dragos'ta hayata geçirilen Vazo Kule ve Dalga kule projelerinde  Ramazan ayına özel  düzenlenen kampanya kapsamında daireler peşinatsız 120 ay vadeyle satışa sunuluyor. Sıfır peşinat, sıfır taksit ve 120 ay vade kolaylığı sunulan kampanyada projeler, kira geliriyle kendini amorti ediyor. Kadıköy, Bağdat Caddesi, havalimanı, TEM ve E-5 bağlantı yolları, sahil yolu, marina, metro gibi kara, hava, deniz ve raylı ulaşım hatlarına olan yakınlığıyla ile dikkat çeken proje, Fener’den başlayıp Tuzla’ya kadar devam eden Türkiye’nin en uzun sahil bandı üzerinde yer alıyor. 


Ramazan a özel konut kampanyaları!


Corridor'da 60 ay vade farksız taksit

Sur Yapı güvencesiyle Güneşli'de hayat geçirilen Corridor projesinde 60 ay sıfır faizle taksit imkanı sunuluyor. Kampanya kapsamında yüzde 35 peşinatla 60 ay vade farksız taksit, yüzde 1 penişatla ise 120 ay vade ile taksit yapılıyor. 2014 yılı sonunda yaşamın başlaması planlanan Güneşli Corridor projesinde stüdyodan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.Fiyatların 189 bin TL'den başlangıç gösterdiği Sur Yapı Corridor projesinin sosyal olanakları arasında ise açık-kapalı havuz, kafeterya, TV dinlenme odası, fitness, stüdyo, soyunma odaları, duşlar, sauna, çocuk oyun alanı, dinlenme ve güneşlenme alanları bulunuyor.


Ramazan a özel konut kampanyaları!



Modakent'te normal daire fiyatına bahçe dubleksi

Modakent A.Ş. tarafından Çekmeköy'de hayata geçirilen Modakent projesinde son kalan 13 bahçe dubleksi Ramazan kampanyası kapsamında normal daire fiyatına satışa sunuyor. 7 blokta toplam 227 daireden oluşan projede, bahçe dublekslerin hepsi ters dubleks olduğu için ilk kat direkt bahçeye açılıyor ve üstünde bir kat daha bulunmuyor. Büyüklükleri 116 metrekare ile 227 metrekare arasında değişen bahçe dublekleri KDV dahil 221 bin TL ile 495 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Modakent'te bahçe dublekslerinin büyüklükleri 18-186 metrekare arasında değişen bahçe  kullanım alanları bulunuyor. 


Ramazan a özel konut kampanyaları!


Daire alan herkese LG'den 10 bin TL'ye varan hediye çeki

Arma Residence projesinde daire satın alan herkese LG'den 10 bin TL'ye varan hediye çeki veriliyor. Okkalar İnşaat güvencesiyle Kurtköy'de hayata geçirilen projede stüdyo daire alanlara 4 bin TL, 1+1 daire alanlara 5 bin TL, 2+1 daire alanlara 7 bin TL, 3+1 daire satın alanlara ise 10 bin TL hediye çeki veriliyor. Söz konusu hediye çekleri, anlaşmalı LG yetkili mağazalarında satılan bilgisayar, TV, cep telefonu, ses sistemi gibi ürünlerin yanı sıra tüm beyaz eşyalar için kullanılabiliyor. Konutların metrekaresi 2 bin 400 TL'den satışa sunulduğu Kurtköy Arma Residence projesinde tamamı peşin ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatı sunuluyor. Banka kredili ödemelerde de indirimin yapıldığı Okkalar Arma Residence projesinde dileyenler peşinatı teslimde ödeyebiliyor. Mart 2013'te teslimlerinin yapılması planlanan projede 12 aya kadar taksit avantajı sunuluyor. Arma Residence projesinde büyüklükleri 48 ile 235 metrekare arasında değişen toplam 264 konut yer alıyor. 


Ramazan a özel konut kampanyaları!


Spradon Vadi yüzde 100 konut kredisi ile ev sahibi yapıyor

Kuzu Grup ve Emlak Konut GYO ortaklığında Bahçeşehir'de hayata geçirilen Spradon Vadi projesinde yüzde 100 konut kredisi ile ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 160 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan olan Bahçeşehir Sapradon Vadi projesinde 544 adet 1+ 1, 483 adet 2+1, 4 adet 2+1  ve 3 + 1 dubleks daire bulunuyor. Yüzde 100 konut kredisi ile daire sahibi olma imkanının sunulduğu Spradon Vadi projesinde 71-73 metrekarelik 1+1 daireler 178 bin TL ile 226 bin TL, 103-105 metrekare 2+1 daireler 278 bin TL ile 331 bin TL, 123-127 metrekare 2+1 daireler ise 335 bin TL ile 385 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Toplam 7 bloktan oluşan Kuzu Grup Spradon Vadi Bahçeşehir projesinde konut teslimlerinin Ocak 2014'te yapılması planlanıyor. 


Ramazan a özel konut kampanyaları!



Koru Florya'da 60 ay vade farksız taksitle 1 milyon 100 bin TL

Aydınlı, Metal Yapı Konut, Arke ve Vizyonlife ortaklığının TOKİ işbirliğiyle ile Florya'da hayata geçirdiği Koru Florya projesinde yüzde 1 KDV avantajıyla 60 ay vade farksız taksit avantajı sunuluyor. Toplam 298 konuttan oluşan Aydınlı Koru Florya Evleri projesined 3+1'den 7+2'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Dairelerin 1 milyon 100 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Koru Florya projesinde uygun faiz oranları ile 120 aya kadar taksit yapılabiliyor. Koru Florya projesinde teslimlerin 2013 sonları gibi yapılması planlanıyor. 


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön