21 / 05 / 2024

Rams Beyond İstanbul satışta! Rams Beyond İstanbul nerede? 

Rams Beyond İstanbul satışta! Rams Beyond İstanbul nerede? 

Firma: Rams Global

RAMS Global imzasıyla, İstanbul Maslak'ta yükselen yeni proje Rams Beyond İstanbul için ön satış süreci devam ediyor. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...



Dünya çapındaki markalı rezidansların ötesinde benzersiz bir mimari ile tasarlanan RAMS Beyond İstanbul, 360 derece manzarası ve seçkin yaşam alanları ile ayrıcalıkların ötesinde prestijli bir yaşamı yatırımcılarına vaat ediyor.

İstanbul'da üç köprüyü gören konumu ile dikkat çeken ve İstanbul'un tüm renklerini ve yaşamın tüm canlılığını gözler önüne seren RAMS Beyond İstanbul ile 360° büyülü panoramik bir manzara dikkat çekiyor.

Ruhsata göre 556 adet konutun yer aldığı projede konut tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Uluslararası platformlarda marka olmuş proje ortakları ile hayata taşınan RAMS Beyond İstanbul, RAMS Global’in imza projesi olarak tanımlanıyor.

Öte yandan benzersiz bir mimariye sahip olan proje, İstanbul'da birçok önemli yapıya hayat veren Dome + Partners imzasını taşıyor.

Projenin yapı ve mühendislik planlaması Dünyaca ünlü New York merkezli Thorton Tomasetti tarafından tasarlanıyor.

2025 yıl sonunda teslim edilecek olan RAMS Beyond İstanbul bina afet bölgelerinde yapılacak bina yönetmeliği’ne göre dizayn edildi. 

Ayrıca yapılan anlaşmaya göre Rams Beyond İstanbul projesinin, 10 milyar lirayı aşkın bir harcamayla yapılacağı ve 2025 sene sonunda tamamlanacağı bekleniyor.

Rams Beyond İstanbul projesi tamamlandığında, 40 kat yüksekliğe ve 200 metre uzunluğa ulaşacak. 

RAMS BEYOND İSTANBUL NEREDE?

RAMS Beyond İstanbul, şehrin en önemli lokasyonlarından birisi olan Maslak, Büyükdere Caddesi üzerinde, günümüzde boş kalmış tek arsa üzerinde yer alıyor. 

Konut fiyatları doyuma ulaştı! Gelecek 5 senede artış olmayacak! 

Şener Üşümezsoy'dan korkutan deprem analizi! İki fay birden kırılırsa İstanbul'da 7 büyüklüğünde deprem olabilir!


Geri Dön