27 / 04 / 2024

Rams Garden Bahçelievler'de anahtar teslimleri başladı!

Rams Garden Bahçelievler'de anahtar teslimleri başladı!

Firma: RAMS Türkiye

Proje: Rams Garden Bahçelievler

İstanbul Bahçelievler’de hayata geçirilen Rams Garden'da anahtar teslimleri başladı. Erken teslim fırsatı ve peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor.



Rams Garden Bahçelievler projesi, Rams Türkiye tarafından Bahçelievler'de inşa ediliyor.  İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'de eski Efes Pilsen fabrikasının yerinde yükseliyor. Erken teslim fırsatı ve peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avandatjıyla son 5 adet 4+1 ve diğer daire tiplerinde satışlar devam ediyor. 

Rams Garden Bahçelievler projesi toplam 11 bloktan oluşmata. Toplam 796 konutun yer aldığı proje 116 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede 43 bin 300 metrekarelik koru alanı da bulunuyor.

Rams Garden Bahçelievler'de 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 konut tipleri bulunuyor.  Rams Garden Bahçelievler'de 796 konut dışında  10 bin metrekarelik ticari alan da yer alıyor. 

Rams Garden Bahçelievler projesinde yer alan 2+1 dairelerin metrekare büyüklükleri 106 ile 153 metrekare, 3+1 dairelerin büyüklükleri ise 140 ile 238 metrekare arasında değişkenlik gösteriyor.

Rams Garden Bahçelievler'de daire başına 94,5 metrekarelik yeşil alan ayrılıyor. Pojede sosyal donatı olarak; koşu parkuru, yürüyüş parkuru ve alışveriş caddesi de bulunuyor.

Rams Garden Bahçelievler de anahtar teslimleri başladı!

BAHÇELİEVLER RAMS GARDEN LOKASYON BİLGİSİ!

Lokasyonuyla da dikkat çeken Rams Garden projesi; Marmara Forum AVM'ye 9 dakika, Ataköy sahile 12 dakika, İstinye Üniversitesi ve Yenikapı İDO'ya 7 dakika, Dünya Ticaret Merkezi'ne 15 dakika, Avrasya Tüneli'ne 17 dakika, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Memorial Hospital'a 9 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne ise 17 dakika mesafede yükseliyor. 

Konutların satışları sadece satış ofislerinden yüzyüze görüşmelerde verilmekte. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor.

Proje şuanda yapım aşamsında olup teslimlerin  Mayıs 2024 tarihinde yapılması planlanıyor. Peojede anahtar teslimleri başlamıştır.


Web: https://ramsgarden.com/

Tel: 444 47 48 

Rams Garden Bahçelievler'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajı!

projeye sor



Geri Dön