16 / 05 / 2024

Rams Tower: Diamond of İstanbul'un adı değişti! 

Rams Tower: Diamond of İstanbul'un adı değişti! 

Hattat Holding’e ait Maslak’ta konumlanan ve inşaatı yarım kalan Diamond of İstanbul projesi, Kazakistan'da faaliyette bulunan RAMS Global tarafından tamamlanacak. İşte ayrıntılar...



İstanbul Maslak'taki 11 dönümlük arazi üzerinde konumlanan Diamond of İstanbul projesinin ismi, Rams Tower olarak değişitirildi. Proje, Kazakistan’da 25 senedir faaliyet gösteren RAMS Global tarafından inşa edilecek. 

Sözcü'nün aktardığına göre; Hattat Holding, 3 blokta 380 odalı otel, 90 rezidans, 57 bin 90 metrekarelik AVM, 578 ofis, 1400 araç kapasiteli otoparktan meydana geliyordu. Rams Global’in yeniden tasarladığı projede ofis alanlarına ek olarak uluslararası bir otel markasının da yer alacağı belirtildi. 

Rams Tower projesinin yakında görücüye çıkacağı ve satış ekibi için personel arayışında olunduğu belirtildi. 

Rams Tower: Diamond of İstanbul un adı değişti! 

İmar planları siluete takıldığı için İBB Meclisi’nden birçok kez geri dönen, mahkeme kararları ile planları iptal edilen ve mühürlenerek yarım kalan gökdelen projesini tamamlamak isteyen Hattat Holding, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne 2016'da bir protokol ile 18 arsa tahsisi gerçekleştirmişti. 

Buna rağmen İBB’de projenin iptali gündeme gelince Hattat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hattat’ın İBB yöneticilerine yazdığı mektupla arsaların kendine zorla aldırıldığına dikkat çekerek imar haklarının verilmesini istemesi de gündeme gelmişti. 

Projenin imar planlarının Danıştay tarafından 2018'de iptal edilmesinden sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 2019'da yeni plan için harekete geçti. İBB’nin 2017’de verdiği yapı ruhsatı üzerinden hazırlanan planda 45 kat sınırı koyulurken, parsel ticaret alanı şeklinde düzenlendi. 

*Haberde kullanılan görseller Rams Global'in diğer projelerine aittir.*

Rams City geliyor! Uzel Traktör Fabrikası’nın Rami'deki arazisine 603 konutluk yeni proje!

RAMS Garden, ön lansman kampanyasıyla satışa çıktı!

Rams İnşaat'tan yeni proje atağı! İstanbul ve Bodrum'a 10 milyar TL'lik yatırım geliyor!


Geri Dön