02 / 05 / 2024

RAMSEY ve KİP’ten Ordu'ya yeni mağaza!

RAMSEY ve KİP’ten Ordu'ya yeni mağaza!

RAMSEY ve KİP’i bünyesinde barındıran Gürmen Group, Karadeniz’in en gözde şehirlerinden Ordu’da 2006'da açtığı mağazasını yeniledi.



Gürmen Group, RAMSEY ve KİP markalarını buluşturan ve yaklaşık 13 yıldır hizmet verdiği Ordu’da yepyeni mağazasında kusursuz bir müşteri deneyimi yaşatan yeni tasarımıyla tüketicilerle bir araya getiriyor.

19 Nisan’da düzenlenen mağazanın açılış törenine Ordu Valisi Seddar Yavuz, Gürmen Group Markalardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Doğan, Gürmen Group Kreatif Direktörü Altuğ Aydın ve çok sayıda davetli katıldı. Davetliler, kurdele kesiminin ardından mağazayı gezdi.

Grup olarak son 2 yılda açtıkları 13 yeni mağaza ile Türkiye’de 38 şehirde, RAMSEY ve KİP markalarıyla 98 mağaza saysına ulaştıklarını kaydeden Gürmen Group Markalardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Doğan; “Gürmen Group olarak, tüm iş süreçlerimizi müşterimizi merkeze alarak kurguluyoruz. Yeni mağazalarımızı açarken ya da mevcut mağazalarımızı yenilerken müşterilerimize mükemmel bir alışveriş deneyimi sunmayı hedefliyoruz. Yalın mimarisiyle 320 metre kare alanda 2 katlı olarak tasarlanan Ordu mağazamızı da bu anlayışla yeniledik. Farkı kendi gözleriyle görmeleri için, Orduluları yenilenen mağazamızı ziyaret etmeye davet ediyorum” diye konuştu.

Zeynep Doğan, Orduluların yeni mağazada takım elbiseden gömleğe, dış giyimden smokine, ayakkabı ve aksesuara erkeklerin modaya dair tüm beklentilerini karşılayacak; şık, kaliteli ve yenilikçi tasarımları bir arada bulabileceklerini de ifade etti.


 


Geri Dön