28 / 04 / 2024

Random Turizm ve Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Random Turizm ve Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Random Turizm ve Yatırım Ticaret Limited Şirketi 25 bin TL sermaye ile, 4 Şubat 2015'te, Beşiktaş Levent Mahallesi 'nde, Levent Baştımar Müdürlüğü 'nde kuruldu.



Random Turizm ve Yatırım Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 25 bin TL sermaye ile, Levent Baştımar Müdürlüğü'nde kuruldu.


Random Turizm ve Yatırım Ticaret Limited Şirketi iş konusu;EĞİTİM HİZMETLERİ a. Eğitim ve öğretim hizmetleri konusunda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarının izin verdiği her seviyede öğrenci yurdu açmak,işletmek,kiralamak,kiraya vermek,satın almak ve pazarlamak. OTEL,LOKANTA VE EĞLENCE YERLERİ a. Her türlü restoran,cafe,lokanta ve butik otel gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar,işletir,kiralar,kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. b. Turizme yönetlik otel,motel,bar,pansiyon,kamping,tatil yerleri,apart otel,butik otel,yeme içme tesisleri,eğlence yerleri kurmak,işletmek,işletmeye vermek,bu yerleri satın almak,satmak,kiralamak ve kiraya vermek. c. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir,satabilir,kiralar,kiraya verir,bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir,ipotek alabilir,ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir,şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak,intifa,sükna,gayrimenkul mükellefiyeti kat irtifakı,kat mülkiyeti tesis edebilir,her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi,ifraz,tevhit,taksim,parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. d. Şirket amacını gerçekleştirmek için konusuyla ilgili şirketlere ortak olabilir. e. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü nakil vasıta alabilir,satabilir,kiralayabilir ve kiraya verebilir. Yukarıda gösterilen konulardan başka ileride şirket için faydalı ve lüzumlu görülecek başka işlere girişilmek istendiği takdirde ortaklar kurulunun vereceği karar ile bu işlerde yapılabilecektir.



Geri Dön