29 / 04 / 2024

Rasch, duvar kağıdı yeni koleksiyonunu sundu!

Rasch, duvar kağıdı yeni koleksiyonunu sundu!

Duvar kağıdında trendleri belirleyen marka Rasch, yeni koleksiyonu Petite Fleur ile Fransa"nın geleneksel misafirperver dekorasyon tarzı olan, rahatlık ve doğayla iç içe olma özelliklerini harmanlayan Provence rüzgarlarını duvarlara taşıyacak



Duvar kağıdında trendleri belirleyen marka Rasch, yeni koleksiyonu Petite Fleur ile Fransa"nın geleneksel misafirperver dekorasyon tarzı olan, rahatlık ve doğayla iç içe olma özelliklerini harmanlayan Provence rüzgarlarını duvarlara taşıyacak. Renk paletinin en huzur dolu pastel tonları olan beyaz, uçuk mavi, uçuk pembe ve nil yeşilinde kır çiçekleri, ekoseler ve toile de jouy desenler ile doğallığı evlere getirecek Petite Fleur Koleksiyonu sade görüntüsünün arkasında mekanlara gizli bir görkem sunacak!

Fransız country stilinin gözde dekorasyon tarzı olan Provence zarafetiyle zamansızlığı yakalayan Petite Fleur Koleksiyonu, davetkar sıcaklığıyla kendinizi kır evinde gibi hissetmenizi sağlayacak. Koleksiyon, duvarlarınızda sıcak, rahat, sade ve zarif etkiler yaratmanız için beyaz ağırlıklı, doğal dokuların, pudra, pastel pembe ve mavi gibi yumuşak renklerin ön planda olduğu dinlendirici, aydınlık ve şık öneriler sunacak. Yalınlıktan hoşlanıyorsanız, Petite Fleur Koleksiyonunun desenlerinde beyazın durağanlığını kıran rengarenk çiçekler ve toile de jouy figürler lavanta tarlalarının ferah kokusunu ve güneş ışığının aydınlatıcı etkisini mekanlarınıza taşıyarak size yepyeni öneriler sunacak.

 Mekanlarda rahatlatıcı etkiler yaratan Petite Fleur Koleksiyonu, Provence stilin olmazsa olmazı renkli taze kır çiçeklerinin nostaljik yansımalarıyla modern kent yaşamındaki geçmiş özleminizi giderecek. Sımsıcak desenleri ile mekanlara yaşam enerjisi getirecek Petite Fleur Koleksiyonu evinizin her odasına öneriler sunacak. Koleksiyonun kır çiçekleri desenleri ile antrenizin duvarları misafilerinize davetkarca œhoşgeldinœ diyecek. Mutfağınızda o çok sevdiğiniz çiçekli fincanınızı kır çiçeklerinin üzerine asacaksınız. Elmalı kurabiyelerinizin kokusu, pudra tonlarındaki çiçekli ve çizgili duvar kağıdı kombinasyonunuza karışırken her öğleden sonra bir kupa sıcak kahvenizi toile de jouy desenli duvarınızın önündeki masanızda içmek isteyeceksiniz. Akşam üzeri arkadaşlarınızla buluşmak için yeni aldığınız pembe elbisenizi, duvarları elbisenizin deseniyle kaplı odada giyeceksiniz. En sevdiklerinizle çekindiğiniz samimi fotoğraflarınızı, oturma odanızda tatlı ekose desenleriyle sizi çok mutlu eden duvara asacaksınız. Huzur dolu desenleriyle yatak odanızda daha mutlu rüyalar görecek, daha neşeli sabahlara uyanacaksınız. Siz güne o en çok sevdiğinizle huzur içinde uyanırken, yan odada kır çiçekleriyle bezenmiş duvarlardan çocuğunuzun neşeli kahkahalarını duyacaksınız.

Rasch"ın yaşam alanlarında her ana keyif veren ortamların mimarı olacak Petite Fleur Koleksiyonu, duvarlarınızda Fransa"nın sıcacık Akdeniz rüzgarlarını estirecek. Size düşen sadece bu seçkin koleksiyonun birbirinden özel desenleri arasından seçiminizi yapmak. Ama bu defa duvar kağıdınızı seçerken birbirinden mutlu desenler arasında seçim yapmakta çok zorlanacaksınız!

 

 

   


Geri Dön