29 / 04 / 2024

Realİstanbul, AVM'yi rezidansa çeviriyor

Realİstanbul, AVM'yi rezidansa çeviriyor

Realİstanbul, Merter'deki projesine beklentilerin üzerinde talep gelince proje alanındaki AVM'yi konuta döndürme kararı aldı



5 blok ve 1 AVM'den oluşan REALİSTANBUL projesindeki 15 bin metrekarelik AVM, projedeki konutlara çok fazla talebin gelmesi üzerine lüks konut olacak. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Murat Türköz, projelerine beklediklerinin üzerinde talep geldiğini söyledi. Türköz sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz de doğrusu bu kadar talep beklemiyorduk. Projemizi başta 5 blok ve 1 AVM üzerine konumlandırdık. Yol haritamızı da buna göre belirledik. Ancak, lansmandan sonra evlerimiz beklediğimizin üzerinde talep gördü. Bunda merkezi yerde olmamız ve kaliteli konutlar üretmemizin etkisi oldu. İnsanlar, kalitemizden emin oldular. Konutlarımız çok fazla talep görünce de, AVM'yi neden konut yapmayalım diye düşündük? Topkapı-Merter-Bakırköy bölgesinde AVM sayısında inanılmaz artışlar oldu. Belki bölge AVM'ye doydu da diyebiliriz. Türkiye'nin en büyük AVM'si Forum Marmara yürüme mesafesinde. Hemen karşımızdaki VAKKO arazisinde AVM olabilir. Bölgede irili ufaklı başka Avm'ler var. Bunları da hesaba kattık. Alış veriş merkezinden vazgeçtik ama site sakinlerinin temel ihtiyaçlarını göreceği, mini bir AVM bünyemizde olacak."

"Merkezde konut talebi bitmez"

 Murat Türköz, projeye başladıkları günden bu yana bir senenin geride kaldığını ifade ederek, "Şunu gördük, merkezi yerlerde konut talebi hiç bitmeyecek. Hem merkezi yerde hem de lüks konut talebi artarak devam edecek. Biz de bunu düşünerek, AVM yerine rezidans kalitesinde lüks konutlar yapıyoruz. Çıkış fiyatımızı henüz belli değil. Ancak REALİSTANBUL'un mevcut fiyatlarının üzerinde olacağını söyleyebilirim" diyerek sözlerini tamamladı.


Geri Dön