Teknoloji

Realme Narzo N53 Piyasaya çıktı! İşte satış fiyatı

Realme, Apple iPhone'ların tasarımına oldukça takıntılı görünüyor. Kısa bir süre önce Çinli üretici, Apple iPhone'larda bulunan Dynamic Island'ı hemen hemen kopyalayan C55'i piyasaya sürdü. Ve şimdi, Realme Narzo N53 ile tasarıma her şeyi dahil etmeye karar verdi.Ancak Realme Narzo N53, iPhone 14 Pro cihazları kadar pahalı değil

En son eklenen, yazılım tarafında replike edilen Dynamic Island ile gelmiyor, iPhone 14 Pro'nun tasarım dilini bile kopyalıyor. Ancak Realme Narzo N53, iPhone 14 Pro cihazları kadar pahalı değil. Ne de olsa, mevcut nesil iPhone'larla aynı üst düzey özelliklere sahip değil. 

REALME NARZO N53'ÜN ÖNE ÇIKAN BAŞLICA ÖZELLİKLERİ

Realme Narzo N53, sadece 109 $ olan üst düzey model 133 $ civarında. Bu, sonunda giriş seviyesi olarak piyasaya girmesini sağlar. Ve daha önce ima edildiği gibi, teknik özellikler de giriş seviyesidir. Yani iPhone 14 Pro'nun doğrudan bir kopyası değil!

Donanım olarak Realme Narzo N53, 4 veya 6 GB RAM'e sahip bir Unisoc T612 yonga setine sahiptir. Bu iyi giriş seviyesi yonga seti, normal uygulamaları sorunsuz bir şekilde kullanmanıza izin vermelidir. Akıcılıktan bahsetmişken, cihaz 90Hz'de çalışabilen 6.74 inç LCD ekrana sahip. Bu nedenle, kullanıcı arayüzüyle sorunsuz bir genel deneyime sahip olmalısınız.

Realme Narzo N53 Piyasaya çıktı! İşte satış fiyatı

Bunun yanı sıra telefonda 64/128 GB dahili depolama ve bir microSD kart yuvası bulunuyor. Kamera açısından, arkada 8 MP ultra geniş sensörlü 50 MP birincil kamera bulunuyor. Ön tarafta, 8 MP'lik öne bakan bir atıcı, su damlası tarzı bir çentik içine yerleştirilmiştir.

Realme, Çin merkezli bir akıllı telefon üreticisidir. 2018 yılında Oppo'nun alt markası olarak kurulan Realme, daha genç ve fiyat performans odaklı bir kullanıcı kitlesine hitap etmektedir.

Realme, çeşitli akıllı telefon modelleri üretir ve piyasaya sürer. Realme telefonlar genellikle rekabetçi özelliklere sahip olup, uygun fiyatlarla sunulurlar. Yüksek çözünürlüklü ekranlar, güçlü işlemciler, büyük pil kapasiteleri, hızlı şarj teknolojileri ve çoklu kamera sistemleri gibi özellikler Realme telefonlarında sıkça bulunan özelliklerdir.

Realme, aynı zamanda akıllı saatler, kulaklıklar, kablosuz hoparlörler ve diğer aksesuarlar gibi çeşitli mobil aksesuarlar da üretmektedir.

Realme, kısa sürede büyük bir başarı elde etmiş ve dünya genelinde genç ve teknoloji meraklısı kullanıcılar arasında popülerlik kazanmıştır. Şirket, sürekli olarak yeni modeller ve teknolojik yeniliklerle kullanıcıların ilgisini çekmeyi hedeflemektedir.

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 18 Mayıs 2023 tarihinde saat 23:36'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.79 Türk Lirası, euro 21.32 Türk Lirası, altının gramı ise 1245 Türk Lirası değerinde.