15 / 05 / 2024

Realty Plus'ın, Avrupa merkez ofisi Türkiye oldu!

Realty Plus'ın, Avrupa merkez ofisi Türkiye oldu!

1994 yılında Kuzey Amerika'da kurulan ve ülke genelinde 210 ofisi ve 3 bin 850 çalışanı ile Amerika başta olmak üzere Kanada, Meksika, Gana, Hindistan'da faaliyet göste Realty Plus, Avrupa'nın da merkez ofisini Türkiye olarak belirledi



1994 yılında Kuzey Amerika'da kurulan ve ülke genelinde 210 ofisi ve 3 bin 850 çalışanı ile Amerika başta olmak üzere Kanada, Meksika, Gana, Hindistan, Fiji Adaları, Kostarika ve Belize'de faaliyet göste Realty Plus, Avrupa'nın da merkez ofisini Türkiye olarak belirledi. şžirket, Türkiye'deki ilk franchise ofisini Kurtköy'de açtı.

Realty Plus, her türlü gayrimenkul alım satım ve kiralama işleminin yanında mülkiyet yönetimi (consierge), konsept planlama, proje ve arazi geliştirme, yatırım analizi, değerlendirme ekspertizi ve müzayede de düzenliyor. Uluslararası bir markanın tüm olanaklarından yararlanacak, vizyon sahibi girişimcilerle birlikte 2011 yılında 25 ofis açmayı tasarladıklarım belirten Realty Plus Türkiye Genel Müdürü Hüseyin Atlas, 'Beş yılda Türkiye genelinde 150 ofis açma hedefimiz var. Realty Plus ofisi açmay isteşyen girişimcilerden bin ile 18 bin dolar aralığında bir franchise bedeli talep ediyoruz, 'dedi.
mortgage

www.irpturkiye.com


Geri Dön