07 / 05 / 2024

Realty World emlak devi olmak isteyenleri buluşturdu!

Realty World emlak devi olmak isteyenleri buluşturdu!

Emlak devi olmak isteyenler Realty World Türkiye tarafından Ankarada gerçekleştirilen franchise semineri ile katılımcılar Realty World Türkiyeyi yakından tanıma, emlak sektörü hakkında bilgi edinme fırsatına sahip oldu



Realty World Türkiye tarafından Ankarada gerçekleştirilen franchise semineri ile katılımcılar Realty World Türkiyeyi yakından tanıma, emlak sektörü hakkında bilgi edinme fırsatına sahip oldu.

Realty World Türkiyenin ev sahipliğini yaptığı franchise semineri  Ankara  Limak Ambassador Hotelde gerçekleştirildi. Katılımcılar Realty World hakkında bilgi edinirken, Realty World Türkiyenin franchise yöneticilerinden gayrimenkul sektörünün geleceğini dinleme fırsatı yakaladılar.

Franchise seminerlerini Türkiyede birçok ilde gerçekleştireceklerini ifade eden Realty World Türkiye Genel Koordinatörü Mustafa Baygan Realty World, Türkiyede faaliyet göstermeye başladığı günden beri yükselişini devam ettiriyor. Türkiye genelinde 135 bayii ve bine yakın gayrimenkul danışmanı ile faaliyet gösteriyor. Girişimci ruha sahip, kazançlı ve güvenilir bir iş kurarak kendi işinin patronu olmak isteyenleri, Realty World Ofisi açarak kazanan patronlar dünyasında yerlerini almaya davet ediyoruz.

Ankarada düzenlediğimiz franchise seminerinin bir sonraki durağı  İzmir  ve Antalya olacak. Bölgesinin Emlak Devi olmak isteyen tüm girişimcileri franchise seminerlerimize bekliyoruz. Biz bu seminerleri sektörel bir buluşma olarak görüyoruz. Sektörel buluşmalarımız devam edecek dedi.

2012 yılında Türkiyenin en büyük uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi olmayı hedefliyoruz

Her köşe başında bir emlak ofisinin yer aldığını belirten Baygan, amaçlarının nitelikli bayilerle büyümek olduğunu kaydetti. Baygan Franchise seminerleri ile girişimcileri Realty World konusunda bilgilendirmeyi amaçlıyoruz. Realty World olarak birçok hizmeti franchise ofislerimize ücretsiz veya minimum ücret ile sağlıyoruz. Örneğin Boğaziçi Üniversitesinde eğitim desteği, Gayrimenkul Danışmanı bulma konusunda yenibiris.com üzerinden ilan desteği, hukuk ve danışmanlık desteği, afiş desteği, Ödül geceleri ve organizasyonlara katılım gibi.

2012 yılında 210 gayrimenkul ofisine ulaşmayı hedefliyoruz
Türkiye pazarında faaliyet gösteren Realty World Türkiyenin hedefinin, ABD merkezli Gayrimenkul danışmanlık şirketleri arasında önümüzdeki 2 yıl içersinde birinciliğe yükselmek olduğunu söyleyen Baygan, 2009 yılında 35 franchise ofisten 2010 yılında 72 franchise ofise, 2011 yılı sonunda ise 140 franchise ofisine ulaşacağız. 2012 yılı hedefimiz de 210 gayrimenkul ofisine ulaşmak. Sunduğumuz birçok avantaj ile diğer markalı Gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden farklılaşıyoruz. dedi.
Franchise ofislerinin tüm ihtiyaçlarına yanıt vermeye çalıştıklarını belirten Baygan, Türk İnşaat sektöründe 63 yıllık deneyime sahip Garanti Kozanın kurumsal güvenilirliğini de yanımıza alarak yola devam ediyoruz ve Garanti Koza konut projelerinin desteğini tüm Realty World ofislerine sunuyoruz dedi.


Geri Dön